Erre egy veterán a legjobb ami alkalmas lenne hosszabb nosztalgia motorozásra is
, egyszer kellene rendbe rakni aztán csak vigyázni az állapotára...
, sosem bocsájtom meg magamnak, hogy eladtam. CB-1 vagy Inazuma vagy bármi van a piacon... de mégegy olyan mint az első CB-m nem lesz
) még azért nem mondtam le róla hátha... vagy az vagy egy másik, de egyszer lesz nekem is egy szép veteránom!
)
) akkor részletesebben leírom, hogy aki megy könnyen boldoguljon, feltéve ha tetszik a terv, vagy belőle valamelyik szakasz.
és hamár Gyöngyös akkor esetleg Galyatető is beleférhet, sőt nem is kell egészen Galyatetőig elmenni előtte közvetlen az út mellé leparkolva csodálatos panoráma tárul az ember elé. De majd a legnagyobb főnök közületek megmondja a tutit, hogy merre lesz az arra
, majd most néhány hete megszelidült és vett egy szép amerikai 750-es Suzuki intrudert.
A panoráma kép nem az enyém, a Google Earth 5-től való, írd be Kiskörét a keresőbe és indulj el a gát mentén Tiszasüly irányába, ott találtam, panoramios. A szerpentinezés érdekesebb lenne, bár legutóbb rossz élményem volt, egyik harcos aki közvetlen utánam jött elcsúszott a kanyarban és nem kis riadalmat okozott.
Majd pontosítok az útvonalon ha pihentebb leszek, részekre szedem a térképet és úgy jobban látszik, sőt akkor mindenki eldöntheti melyik szakasznál csatlakozik