Ettől függetlenül azt hiszem ugyan ilyen az állító mechanikám, szóval igen az az anya kontracsavar, és a munkahenger gumis részénél lévő 6 lapfejű menetes szárral kell állítani a fékpedál magasságát! A képed szerint szinte a legmagasabb állásban van a pedál. Szerintem jó sokat kell majd tekerned, hogy újból jó helyen legyen, de közben ne feledkezz meg a féklámpakapcsolóról, ne hogy befeszítsd kitörd közben, szóval pár fordulat után azon is csavarj pár fordulatot! Most teljesen ki van csavarva a munkahenger szára, ha tövig becsavarod, akkor fog legalsó állapotba kerülni a pedálod! A munkahenger gumija annyira puha, és úgy szokott tapadni a menetes szárra, hogy én anno befújtam szilikonnal, hogy ne tekeredjen meg a gumiharang tömítés, így nem szakad ki.
ilyenkor nem tudom mi van, segíteni nem akarnak vagy csak téli álmot alszanak
És persze még használható maradt a fékpedálom is!
Mindegy talán lesz talált már arra is megoldást...
szerencsés ember vagy, hogy a munkád során ilyen lehetőségek nyílnak.
jó régen valamikor, hátha előkerül és tud segíteni
remélem jelentkeztek már azóta és elfogadták a kárigényedet.
nem tudtam hova tenni a viselkedését
valahogy semmi sem úgy rezonált mint ahogy megszoktam az átlag motoroktól. Aztán olvastam a giroszkóp hatásról és ma már tudom azt hogy megszokás kérdése. A Honda CX 500 (bár az nem boxer hanem keresztben V elrendezésű) hasonló érzetet keltett persze sokkal lágyabb formában, a kardán hajtás is másabb kicsit mint a lánc...
Köszönöm a technikai és egészségügyi szaktanácsokat. Figyelembe veszem őket.