Csak a rozsdásodásra hajlamos tank aggaszt egy kicsit. Ha vasárnap tényleg száraz 5 fok lesz, lehet elgurulok egy benzin kútra.
Amúgyis nagymestere vagy az akku újraélesztésének úgy emlékszem.
Aksi lassan lemerül, a tank üres, ráadásul az utsó motorozás végén elkapott az eső is, így olyan mocskos hogy!... Szégyellem magam...
) a termosztát ellenőrzéséhez.
Utána kéne olvasnom, megnézni a képeket a cbf-ről stb, de így kicsit látatlanba had beszéljek már hülyeségeket. Kicsit eryk04-hez kapcsolódva. Mi lenne ha egyszer tavasszal kivennéd a termosztátot, feltöltenéd a rendszert fullra hűtőfolyadékkal. Járatnád így nyitott hűtővel. (Ez körülményes akkor mivel a tankot lekelll venni. Elmondásod szerint ezt már megtetted, uh lehet ki is lehetne hagyni.) Aztán betennél valamit a hűtőd elé h a garázs előtt szépen helyben könnyedén bemelegedjen (így senki nem kritizálhatja h nem üzemmelegen használtad). Kivennéd a takarást, mivel nincsen bent a termosztát és még valszeg 40fok sem lesz, lehet h elég lenne félig. Majd mennél vele mittom 10km-t. Ezzel én úgy vélem h kiküszöbölnéd azt h a mindenféle kersztmetszet változás miatt összegyűljön a levegő a termosztát alatt. Eleve a termosztát minden esetleges problémája ki lenne küszöbölve (most zár, nem zár, nyit nem nyit?). Szerintem így kikéne dolgozza a levegőt a tartály irányába, ha van. Majd másnap, vagy jóval később mikor lehűlt visszaraknád a termosztátot, azt a plusz hűtőfolyadékot amit a termosztát kiszorítana felitatnád szépen.
Ez a szépsége.
Ha túl van rajta az ember.
1 év van nálam, szépen bemelegedett, most összel kezdett gyanús lenni, hogy kicsit lassan melegszik be úgy igazán, de nem foglalkoztam vele, ma indítottam, blokk langyos, hűtő langyos:/, bár még mindig jobb, mintha nem nyitna.