Nem érdemes gányolni, ez a típus megérdemli a tiszteletet!
érdekelne h menyiért vetted te a mocidat?meg hanyas évjáratu?
de azért még átgondolom h.fel e ragasszam!én nagyon is szeretem ezt a mocit,meg ha le is cserélném,akor bizti sirni fogok utánna,mert nekem az álmom a Hornet!de atól még mesze vagyok,nem is sietek h.hozájussak,mivel a zsebem se nemnagyon ereszti!maj lassan lassan eljön annak is az ideje!alig várom h.kész legyen a moci,mert bizti jó fog kinézni,és büszke is leszek rá!eladni meg akor fogom ha lesz aki megadja a megfelelő árát érte!
) nem Hornet és szerintem büszke lehetsz erre a típusra nem kell átkeresztelned.
Na ez csak vicc volt!
az én mocim darabokban pihenget a mühelyben,nagyon szomorkodik már mivel a kerekek nélkül maradt 1 kis időre mig nem lesz kész a festés!alig várom h már kész legyen és öxerakjam!
ma voltam megcsináltatni a matricákat rá a Honda Jelet meg rajzol azt h Hornet CB400F!
mivel szerintem az a Hornet utóda!megvolt nekem rajzon az ő gyári CB-1 jelzése,de a Laci motorján is jobbat mutat a Honda Szárnyakkal!meg még módositom majd a dobot is,aztat 1kolegámal fogom megcsináltatni ah.án szeretném!
Gondolom janurában sem lesz másképp, úgyhogy csak szépen, nyugodtan. Rászántam az időd, úgy is lesz még egy csomó karbantartási munkám.
)
Sikerült vennem:
de az majd 2009. február vége felé lesz sztem
Érdekes, hogy a szívóoldalon (in) egymáshoz képest vannak eltérések. Nekem a kipuf (ex) oldalon volt nagyobb hézag, de egyformán 5századdal mindnél.
Ha pontosan mérted akkor nem hiszem, hogy ekkora hézagok csörgő hangot adnának. Azért gondolom ezt, mert nekem a 0,25-ös hézagmérő aláment a bütyök és a szelepfedél közé a kipuf oldalon és mégis csak hidegen volt egy kis hangja.
Talán én azt csinálnám, hogy a szívó (in) oldalon egyformán 0,15-re hoznám az értékeket, a kipuf (ex) oldalt meg úgy hagynám, mert azok az értékek pontosan közép értékek.
Jó lenne tudni mennyit jelent amire azt írtad, hogy 0,15-0,20, mert ha a 0,15-höz közelebb áll akkor még az is maradhatna mivel belefér a tűrésbe, kérdés mennyire akarod precízen megcsinálni.
Mivel a szívó oldalon kettőnél is 0,15-öt mértél legrosszabb esetben is 6lapkával megúszod.
A rajzolt rajzon amit 15 nek ill. 20-nak jelöltél értékek az gondolom 0,15, 0,20-at jelent?
Mindenképpen pontositsd az értékeket mielőtt belenyúlsz, kérd a mester kollégád segítségét.
Így a képek alapján úgy látom jól mérted a hézagokat, mert a bötyköknek úgy kell állni méréskor, akkor van a dugattyú a felső holtponton.
Minden részletre figyelj szétszedéskor és minden oda kerüljön vissza ahol volt, a szelep tetőket még véletlenül se cseréld össze!
A kipuf oldal vezér tengelyét le se kell szedni ha nem nyúlsz hozzá, a szívó oldal meg független és magába is leszedhető csak a jelzésekre figyelj. Ha rakod össze valamelyik szelepet nyomni fogja a himba mikor a csavarral húzatod lefelé (azt hiszem a 2-es henger szelepeit) ezért előfordulhat, hogy a jelzés elmegy mire meghúzod a csavart. Megjegyzed hol volt a fog visszalazítod és le vagy fel elteszed egy foggal majd újra meghúzod a lefogató csavart majd átforgatod a motort és ezután is ellenörzöd a jelzéseket.
Be ne indítsd mielőtt kézzel körbe nem forgatod, ha valami akad ne erőltesd hanem nézd meg jól raktad e össze!
Csak ügyesen!
üdv