no ez vicc csak!ép ma befutottam 1 üzletbe és vettem levegő filtert a Renaultól! és épp akor mint ami nekem kell a mociba,a Puntóé mégis kisebb,ez meg hoszabb 1cm el mint a nyillás!majd rakok képet később ha sikerül öszeszerelnem!
Senki se jelentkezik?Mindenki pihen mostmár,a mocik meg alszanak!Sweat Dreams Tavaszig minden mocinak,
akár az enyém sirva várja visza a részei!
!
Hát én szerintem magyarul is mecimezheted,de biztosabb ha szerbül cimzed!Én meg állandóan fönt lógok az MSN en meg a Skypon!
Elküldtem mail be a cimem,arra küldheted!Akor várom a levet,anyit már kibirok várni!
hát ha neked nem kell,akor szivessen elfogadnám,de semi értelembe h.ingyen,mégis mondj 1 árat!de mikorra érkezne az meg pestre?az a gond h ők szerdán indulnának és én szerintem az nem érkezne meg addigra!v.esetleg az én cimemre elküldöd odairod az értékét(amenyit kérsz érte) és ha én felveszem akor kifizessek mindent!ok?majd beszélek késöbb a bátyámal és majd megjelentem!meg ha neked lesz időd holnap feltenni postára!Nagyon hálás vok h segitesz nekem!
és ez adta azt a furcsa szelep hangot,mert mivel nekem nem szelepek csörögtek,hanem szelep csörgött(mondhtani h 1 mert nem konstans volt a hang)! ugyh azt az 1 szelep lapkát rendelem meg oda,ki is nyyitotuk,persze bedugtam rongyal a gyertya nyillásokat ah. mondtad,és az egyiken 200 as jelzésu lapka volt,a másikon meg 202 es!és mind a 2őt lemértem mikorométerrel(mivel azt is szereztem),a 200 as jelzésü 2,02mm mértem ,a 202 esel meg 2,06mm mértem!
ezt totál nem értettem! ugyh 202est rendelek a a 200as helyére h akor kiegyenlitsem valamenyire!igy legalább nem fög csörögni,és amenyit hatjom én anyit elmegy még igy ez nállam!
kész lettem a müvemmel,Renault Clio 1.4es levegőfiltere,sikerült beilesztenem!itt a képek!