és a látványosságokat amiket menetközben érintünk, szeretek rákészülni a dolgokra
majd híradással leszek még addig
Na jó, megvallom, hogy még most fogok hozzá kezdeni. De azt azért már tudom, hogy merre szeretnék menni.
- de nekünk olyan 400 km, - Péterékét még nem számoltam - Neked viszont nyilván egy ötvenessel több. Már megvan nagyjából az útvonal, akik most voltak, mondták hogy az utak zöme király, még nézegetem, tervezgetem.
Nem szeretnék senkit se feltartani, de minél többet látni
Még olyan szinten se, mint Zoli, mikor az elfáradt motorját lefektette pihenni!
De hosszabb lenne, mint a múltkori, főleg itt az alvégen lakóknak. Meg még át kellene nézni, mert Péter meg Lajos össze-vissza szanaszét lakik hozzánk képest. Dolgozom rajta. Ja, felfele mennénk, Aggtelek irányába.
Én a "mértékkel pucold, mert elkopik" elvet követem
Úgy néz ki, sisakot cserélek, alakulóban van a doboztartóm is és egy bukócső is bekerült a képbe. Ez kinek lenne rossz?
Esetleg klimax?
Az kissé korai.
Volt pörgés rendesen most is, a hét derekán volt egy olyan érzésem, hogy sose lesz péntek, aztán most mire végre eljött teljesen kifingtam.
A holnapi lázbérci kört lefújtam, mert ahhoz korábban kellene kelni és én most kockásra akarom aludni a fejem
Helyette valami rövidebbet gondoltam ki, de nincs ahhoz se most humorom, hogy tervezzek. Talán átugrunk Szabolcsba és megnézzük a nyiregyi falumúzeumot, meg ami látnivaló lesz ott útközben a szabolcsi almáskertek között.
Miki! Azt a Lázbérci víztározós dolgot akár beleszőhetnéd az aggteleki túrába is, nincs messze. Persze ez csak egy ötlet, ott Te leszel a vezérünk