De köszönöm a nevükben is
A betegségből mielőbbi felépülést kívánok és a Józsi álltal javalott gyümölcsleveket én is nagyon tudom ajánlani. Nem Jéger és hasonló társai, hanem a jó magyar házi kerítésszaggató
Jobbulást!
Ez egy legendás történet!
Még arra is emlékszem mikor apámat hívták: Gyere, mert a határokat lezárják nem sokára.
És nem ment.
Mondjuk a tükörházat nem kéne elolvasztani, de annak védelmére is van megoldás. Persze nem zárkózok el egy kis ivászattól sem
olcsón megúszod mert 1-2 feles és sör már nekem komoly egyensúly és beszéd problémákat okoz ezért ha nagyritkán hasonló "konferencián" veszek részt ennél többet képtelen vagyok elbírni
nem fogyasztunk alkoholos tartalmú italokat.
, ha esetleg lesz egy kis időd.
de csak azért mert nem ügyelek éppen... mert akkor tombolna itt is.
Szép estét Adjon Isten!
Reggel 8 óta dühöng a szél,
pedig ezek még nem lehetnek a böjti szelek!
Azok majd akkor kell, hogy jöjjenek, ha becsődölne az ország! Pedig megint fel akartam szaladni a Badacsonyra, edzés mián, mert mindjárt itt a május! Aztán ha a csöppek azt mondják: "Menjünk biciklizni" akkor az lesz mint mikor a Sztalin szobrot döntötték, és kiszólt valaki a tömegből: nincs mese Jóska ! Menni kell!
majd lafagyizzuk a nyáron, bár lassan egy fagyi is többe lesz
talán legjobb lenne ha leraknád a biztonsági szolgálatnál a teherportán a melóhelyemen, írd rá a nevem egy cédulára. Vagy valamelyik hétvégén találkozunk és megcsináljuk együtt, igyekszek szerezni spéci hozzávaló zsugorcsövet minél hamarabb
a tükröm csúnyaságát, külön köszönet a fotókért, és ahogy elnézem, igencsak Neked lesz igazad, mert ez egész jól néz ki.
Most már leszek gyakrabban
Nehéz szülés volt...
link
Van második része is, már feltöltöttem, csak még nem rakták ki.