Csak már nincs trabantom!
nem járnék így, mint Te! Ez a Te specialitásod!
nem nevetnélek ki Téged,
távol álljon tőlem!
Jól felöltöztem vittem egy tanktáskát és nekivágtam nagy örömmel. A motorozással nem is volt baj mindaddig amíg a tankolás következett. A szokásos ceremónia a tankoló pisztolyból folyik a méregdrága anyag és meg már alig várom, hogy mehessek tovább...
egyszer csak látom fut felém a kutas megelevenedve és kézzel lábbal integet... ismertem a manust amolyan nyugodt típus el nem tudtam képzelni mi lelte...
Aztán a kutas segített és adott kölcsönbe egy "benzinlopó" csövet aminek a végében van egy golyó és fel-le mozgatva felszívja az anyagot. Amennyire leért kiszivattam a keveréket egy kannába, legfeljebb 1 liter benzin-gázolaj pancs maradhatott benne
de ezután telenyomtam benzinnel a tankot így semmilyen gondot nem okozott mert még a nagy ijedtségre mentem még egy jókora kört.
Szóval ez volt és persze lehetne magyarázkodni, mert ugye a cégautóba mindig gázolajat tankolok... meg aztán az etalonos kútfejnél tankoltam ahol nincs a pisztoly feliratozva, de ahonnan kiveszed az igen... szóval vannak enyhítő körülmények de nem magyarázkodok ez nagy balfaszság volt!
Pálinkás madárdalos virágillatú szép reggelt kívánok rossz erkölcsűek!
Miklósnak meg külön is minden jót!
Majd a nyáron számolok a fejével, mert ki engedte meg neki, hogy öregedjen?!
nem vagyok én mentős vagy tűzoltó...
lezuhanyzok pizsamát húzok és ahogy más rendes ember lefekszek az ágyikómba
No csak , hogy okosodj!
Befogattam a fúrógépet a satuba, majd a flexbe fogott smirgli koronggal kifényesítettem, és legömbölyítettem.
De nem éreztem késztetést, hogy gázolajat tankoljak.......