mi vagy Te Józsi mutatványos?
Nekem is ma lett kormányvég. Fúrógépben előmunkáltam, sarokcsiszolóval, majd esztergályos megcsinálta készre, és most remek!
A Jó Isten áldjon meg téged vagy 5-6 apró gyerekkel!
de úgy gondoltam ez annyira egyértelmű, hogy felesleges okoskodásnak hatna, de ezek szerint mégis kellett volna megemlíteni...
Vannak akik foglalkoznak azzal, hogy ezeket lepolírozzák és szinte az új gyárival azonos minőséget is elérik. Ez viszont nem olyan egyszerű feladat, ezres vízpapírral kezdik a csiszolását majd végül 3ezres vizespapírral fejezik be és kimondottan finom szemcséjű csiszolóporos pasztával polírozzák speciális rongykorongal
A fiam vett ilyen polírozó szettet és bizony a plexivel mi is nehezen boldogultunk, míg az aluminium vagy a festett felületeket olyan szinten megcsináltuk, hogy borotválkozó tükörnek is lehet használni.
A mostani autónk egy Punto 3-as és sajnos műanyag fényszórója van, néhány éves még az autó de már egyszer políroztam a fényszóróit rongykorongal és autófényező pasztával, szép lett de már megint ismételni kell pedig utálom csinálni, ha 320-as szemcsevastagságú papírral mászna bele valaki hozzá se fognék
Mivel a tied füst színű és nem víztiszta, van esélyed, hogy kevésbe fog látszani de tökéletes nem lesz.
Mondjuk Miki igazoltan van távol (másnapos
Isten éltesse őket!
Hagyma gondolom azon tipródik, hogy mit kéne csinálni a motoron...
és a többiek...? na persze