Dehogy nem!
nekem a kedvencem a rossz minőségű vasról elnevezett bogár,
a Szarvasbogár! Meg még vannak egyéb bogaraim is!
Darázsfészket tegnap rendeztem le a padlásról, kora reggel, amíg dermedtek voltak.
rajtam kívűl senki sem bogaras...
No mi van? Megint megerkölcstelenedtetek?
Ugye milyen szépen mondom?
Mondjuk, hogy visszatértünk ahhoz az állapothoz.
A motorba már sikerült homokos benzint tankolni, aztán karburátorsor leszedés lett a vége.
Ezért mondom: Keveset igyatok, hagyjátok meg nekünk.
főleg amikor elkezdték a saját történeteiket... volt aki 60liter benzint tankolt a dízel Pajero-ba!
Nem is csoda ha hibázik az ember, sokszor amikor tankolni megyek pl. azon is kell gondolkozzak melyik oldalon van a tankoló nyílás a kocsin
hiszen más a teherautó... aztán 3féle terepjárója van a cégnek (Pajero, Ranger, Hilux)... és ha netán "kulcsos" autót kell vezessél (Astra, Focus) megint más a helyzet
Szóval nem egyedi eset a félretankolás és Józsi meg Miklóson kívűl (nyilván ők soha
) mással is megesett már. Úgy élem meg, hogy ez egy figyelmeztető volt és bármennyire leterhelt az ember mindenre oda kell figyelni és nem szabad hibázni.
Bizony én a GSXF-et ugyanígy gázolajjal tankoltam meg. Annyi kis különbséggel, hogy 2-3 l környékén észrevettem. Teletöltöttem benzinnel bízva a szerencsében
Aztán ment is egy darabig, de mint már elmondtam, nem egy megbízható szerkezet volt, ezért ment a háztól
Szombatonként Bp-n vagyok rajz előkészítőn, hétközben meg matek-fizikára gyúrok, mert van mit javítani az érettségimen. Felvételi pontokhoz meg annak az eredményéből lesznek. Szóval ez kb minden este 23-24 óráig az elfoglaltság, mikor mennyi kedvem van. Munkahelyen is meg vagyok kínálva, hazaérve meg a család az első, tanulás este 8 tól indul.
12-én meg műszaki a KPM ben.
Na ez a probléma!
alig maradt ezerpárszáz forintom
anyiért meg nem jár öröm, még az olcsóbb fonodai úton sem...
Áruld már el, menni szándékoztál a "türelmi zóná"-ba , vagy onnan jöttél?
Hiába ! Öregszel!
Félelmetes,
legutóbb amikor beinfúziózták megkérdeztem tőle "mi van Mama karbiszinkron?" Nem tudta mi az de jót nevetett
Még szerencse, hogy nem a japán szigeteken laksz ahol az őshonos Lódarázs kemény ellenfél lenne...
A méhek nagy ellensége is, állítólag 30db japán Lódarázs 2 óra alatt képes 30ezer méhet legyilkolni...
Na majd ha találkozunk megint akkor majd mesélek a bogarakról, itt nem akarok mert kitiltanak