beszélnék én motorokról és motorozásról is szívesen, de még várni kell egy kicsit amíg az első igazi tavaszi élmények hatására homlokon csókol a múzsa
Kollégámnak is ilyen kutyája van, régebben egyszer beállt az udvarára az ügyeletes autóval, reggelre mind a 4 sárvédőgumit lerágta...
pl. a kis Nádi tücsökmadár vagy a Barátposzáta aki szerintem szebben dalol mint a Sárgarigó... láttatok már Kárókatonát halászni vagy amikor a Barna rétihéja vadászat közben hosszasan siklik mint egy vadászgép... micsoda élmények ezek ha nyitott rá az ember.
Aranyos kiskutya, mindig dógozik valamit...
Mindent elhordott, megrágott.
Bosszantó volt időnként, de megtanultuk kezelni a helyzetet. Azóta már megnőtt, és középkorú "úriember" lett belőle és ha lehet még jobban szeretjük. Tavaly nyáron agyvérzéshez hasonló trauma érte és eléggé rossz fizikai állapotba került. De a megérdemelt sok-sok szeretet és gondoskodás-na meg a nem kevés kényeztetés-meghozta a várva-várt felépülést. Most már olyan mint régen. Bizonyára Nektek is sok örömötök lesz a kis Zara-val.
Viszont ha komoly akksis gépet veszel, az sokáig tart, és mire az akkumulátorai bekrepálnak, addigra már rég megkereste az árát, persze ha nap mint nap használod. Akkor viszont megválsz tőle, mivel már a belseje is renoválásra szorul, a sok igénybe vétel miatt.
A többiben igazad van, fogyasztói társadalom van, megdeglett, eldobod. Csak az a baj, hogy mi erre még nem készültünk fel, pénztárcailag. Sok dolgot szét se tudsz szedni, csak roncsolással, hogy javíthasd. Én már több ilyennel próbálkoztam, irodatecnikás múltamból kifolyólag, több, kevesebb sikerrel. A fiaim szokták hozni különböző elektromos műanyag játékaikat - leamortizálva persze - hogy nem megy. Azokba még "belevágok", mert ha sikerül, az örömük minden kínlódást feledtet.