. A legrosszabb az az egészben, hogy semmi olyat nem csináltam, ami miatt fájni kellene. Ez is bizonyítja, hogy a semmit tevés is egészségtelen. Mostanság is lenne mit csinálni, de nem tudok.
Pedig én roppant örültem volna, csakis kárörvendésileg, ha a palánk kidőlés esete lett volna veled fennforgásban!
Mihamarabb legyen szerencséd össze bogarazni!
illik a Főnix (és általában az Inazumák) egyszerűségéhez és így teljes ha van rajta felirat!
. Lehet, hogy a fekete keretnek egy kicsit szélesebbnek kellett volna lennie, hogy az egész kontúrosabb legyen, de így se rossz.
csak közben volt nagyon rossz.
. Azért az, hogy ivott,
-remélem az egészségemre-, enyhített a "sértésen". A reggelre várt javulás egyébként elmaradt, sőt.......! Még jó hogy korábban felkeltem, így azért időben beértem. Azért déltől már nem volt olyan rossz, de addig kemény volt.
Ma du. anyuka fordult még egyet a patikába úgy hogy most már közel a vége. Legfeljebb nem
.
Nekem utoljára akkor volt ilyen derékfájásom mikor a leányzót a palánknak támasztottam!
Aztán nem bírta a palánk a kiképzést és kidőlt!
No akkor rándult meg ilyen randán!
Csak nem marad tán így örökre! Ez mégis csak csúnya sors lenne egy ilyen fiatal embernek.
nem ilyen van!
De mielőtt oda érnél, állj meg nálunk! ...... Oszt iszunk valamit!
Bár ez tőled úgy hangzik, mintha egy ateista a templomba vágyna gyónni