Ezt a telet viszont nem játszanám meg úgy, mint tavaly, mert azért voltak necces pillanatok, mikor fék+ kuplungra taposva, kormányba kapaszkodva imádkoztam, hogy álljon már meg a cucc a következő kocsi rendszáma előtt még, mert különben kellemetlen szituációkban lesz részem. Ráadásul nem is mentem 30nál többel. Szóval voltak ilyenek, ezért most legalább a 2 első kerékre, legalább használt téligumikat tetetek. Az is jobb, mint ami most van, mert ez már esőben sem tapad. És nagyon a fejembe vettem ezt a Fézeres dolgot. Nagyon. Persze kell az, hogy legyen vevő a motoromra, de ha Tibi vevő lenne, akkor inkább adnám olyannak, akinél esetleg meg is tudom néha nézni :) Szóval megpróbálgatok gyűjtögetni, ami ismerve magamat nem fog menni, és szerintem még egy jó időt együtt fogok tölteni a Sevenfiftyvel. Basszus, lehet hogy megérezte hogy tegnap ezen gondolkodom, és azért makacsolta meg mára magát az akksi....
Ha nem akkor a karburátorsor valamint a gyertyák igazításra szorul, ez lehet tisztítás és lehet teljes beállítás is
.
Ha már a hátatok mögött lesz a gödör , jóval kevesebb időtök lesz, hogy kiteljesítsétek magatokat.....
Éjszakás leszek holnaptól
így itthon vagyok napközben.
?
A café racer is valami hasonló plusszot ad, de el nem tudom képzelni sorozatgyártásban mert akkor elveszti az egyediségét. Persze erre az irányzatra is nyit a piac, nemrég mutattam a BMW opcionálisan egyedivé tehető gépét ami inkább a gazdagok úri mulatsága, de ha már csak ketten vesznek ugyanolyan üléspúpot elveszik az egyedisége annak is, persze nem mindenkinél feltétel ez. Szerintem viszont café racert magunknak kell építeni és akkor nem lesz másik olyan, azt is tervezem de hiába van ötlet ha nincs meg az a pénz ami támogatná az elmét...
nem baj, hogy szóltál, sőt köszönöm, mert ahogy Öreg Szem egyre man dinkább leszek.
Egyébként lenne mit félretenni, illetve lett volna mit. Az megy el bérleti díjra meg rezsire, nomeg kajára is :D
Amíg szülőkkel laktam, addig tényleg lett volna mit. Akkor viszont jobban szórtam. Utazás, étterem, ilyenekre gyorsan elment :)
Most esélyem sincs. örülök ha kijövök egy hónapra, ráadásul tartozásakt is törlesztek, így aztán még elutazni se tududnk sehova :(