Atya ég! Szép kis ember lehet aki ezt megalkotta.
Igaz nevelni kell a fiatalokat a valós életre mielőbb.
És bent a boltban szegény alulfizetett bakternek ahelyett, hogy megpróbálna valamelyik polcnak nekidőlve állva aludni, ezeket a bőrbe öltözött kreténeket kell mindenhová kísérgetni, mer ezek lopnak, mint az állat. Mocskos motorosok!
vagy simán csak leszarják a másikat. Nem szent ezeknek semmi, vannak akik a közúton száguldoznak mint valami elmeháborodott, vagy éppen az erdőket járják össze, de a legrosszabbak a túramotorosok! Ezek apám mennek tökön paszúlyon keresztül mert mindig fel akarnak fedezni valamit, mintha eddig rajtuk kívül nem járt volna ott senki.
persze ha bukósisakban fekszik le akkor az tompít valamelyest.
Ő nem annyira motorozós fajta, nem nagyon kedveli a motorosokat, engem is épphogy megtűr. csak olyan járművel hajlandó közlekedni, aminek a kerekei meghatároznak egy síkot, az pedig legalább három. Bár a hajóra meg felült, pedig annak meg nem volt egy se
szerintem letöröltem a gépről, viszont a gmail-en megtaláltam a januári levelet amit szétküldtem többek között Neked is. Nézd meg az emiledet mert egy az egyben elküldtem a levelet újra amelynek mellékletében megtalálod a képeket.
Én kb 40%-ra tippelek!