Még meglevesedik az orrod, ha nem figyelsz oda!
, vannak még nyitott kérdések ebben a műfajban, még csak kezdő robogós vagyok
Az akksi viszont cserés de van berugója is. Parányi kis motorka, majdnem befért a Puntóba lehajtott hátsó ülésekkel, de nem akartam az oldalára billenteni és a csomagtér ajtót se tudtam volna lezárni, egy Ducatoval hoztuk haza 50km-ről. Picik a kerekei, rosszabb úton úgy pattog mint kecskeszar a deszkán, de ha jó az útminőség egész kellemes vele menni. A gyerekeim szerint ez nem is motor, az Asszony szerint meg nem vagyok komplett amiért ilyesmivel szarakodok és úgy nézek ki rajta mint majom a köszörűkövön
nem baj, veszek hozzá egy fehér atom Anti bukósisakot hogy teljes legyen az öszhang, és majd májerkodok vele a falunapon.
a napokban nem nagyon voltam, de elolvastam az összes irományotokat!
Először is gratula Lacinak a vételhez, 20-ért egy járó motorú robesz, szerintem elég jó. És lehet majd rajta bőven szerelgetni., legalább nem fogsz unatkozni.
Szerintem valami ilyesmit csinálj belőle (kb 0:30-tól
Egyébként a képek alapján, nagyon szépnek néz ki a festése. Nem tűnik 43ezret futottnak.
Én is tavasszal szereltem egy kb ekkora méretű kis méregzsákot, emlékeztek aminek karburálási hibája volt, el volt tömődve. Akkor kipróbáltam, és hát elég félelmetes egy jószág. Túl könnyen kanyarodik, és könnyen dől el :). Olyan kis picike kerekei vannak, hogy a kis kátyúkat is kerülni kell, mert beleállsz. Viszont az a kis dög úgy felgyorsított 85-re alattam (kb 90 kiló), hogy csak néztem. Persze a térdem miatt nagyon nem tudtam kanyarodni, de hát mikor kanyarodtam, akkor szinte meg kellett állni, annyira bizonytalanul mentem vele.
A leveleddel pár hozzászólással lejjebb, abszolút egyetértek, és szerintem mindenki sajnálja, hogy így alakult.
Szombatig használtam a motort egyébként, az akksival nem volt egyáltalán gondja, most már a családi háznál van a garázsban. Még nem foglalkoztam vele mert esett az eső, de most nem is nagyon fogok tudni, mert jön a fagy. Majd le szeretném mosni, meg akksit megvizsgálni, hogy nem fogyott-e belőle folyadék. Nagyon remélem hogy egy hét alatt nem. Most egy jó darabig pihenőn lesz, mert dec.21.-én műszaki is lejár, és ahhoz hogy műszakizzam, kellenek első fékbetétek, és egy kipu javítás. Szóval csak tavasszal. Vagy februárban! :)