Végeredményben újszerűre lehet megjavítani.
Igen jó volt az a tisztítófolyadék amit adtál, és rengeteg koszt szedett le róluk!
Erre ment rá a napom ma.
A dugattyúkról 1000-es papírral ledörgöltem a koszt most fényesek. És a bent levő fékolaj tiszta átlátszó nem zavaros.
Elképzelem, hogy már összeszórták magukat a fotózástól való félelemtől!
Mert már semmi gond sincs, már elég ha csak ezzel foglalkoznak!
A virágillatú madárdalos májusi szél lengesse a lábukat össze rajta.
Gondolhatod, mikor félreálltam a Szent György hegy alatti uton, és a motort már előtte üresbe raktam és a gyújtást levettem, és a csikorgás csak akkor szűnt meg, amikor a motor megállt . Ebből azonnal tudtam, hogy a kerékcsapágy a ludas. Tegnap a fogaimat köszörülték, és megkönnyebbítettek 640 000 Huf-al.
De ha minden igaz, jövő pénteken mint a vén fogatlan cirkuszi oroszlán az új protkóval, majd egy nagyot bődülök, csak azt hiszem a farkammal nem igen tudok majd csapkodni a porban!
Pálinkás szép napot belétek is!
Ma majdnem (kishíján beszrtam) megijedtem.
Alig értem 5 km-re amikor a jobb oldalon éktelen csikorgás kezdődött a Hondácskánál.
No mondom valami beállt , rohadjon meg!
Kuplung be, motor üresbe, de csak csikorog, közben gurultam és amikor félreálltam abbamaradt a csikorgás. Mondom ez kerékcsapágy lesz!
No a hátsó kerék lánccal ellentétes oldali csapágyának széjjelment a golyókosara! Ez hasonló mint a másik csak nem két golyó van benne!
Csekély kettő óra alatt végeztem a javítással !
Pedig már azt hittem nagyobb bajság van!
Itt az ég felhős de nincs hideg, ezt onnan tudom, hogy a Kandúr Bandi macskám nem kiabál az ajtó előtt, hogy engedjem be.
Egyébként tényleg nincs hideg nagyon, bár azért nincs az a kimondott strandidő, egye meg a fene.
A hőmérő szerint 10,6 fok a "hőmérséklet" !
Igaz nem volt ez sem drága 25 000.