Más: Semmi fenyegetőt nem mondtam. Csak az egyoldalú örökös sajnáltatást utálom. A Manszfeld Péterrel megvárták amíg 18 éves lett, és akkor akasztották fel, majd koporsó nélkül hasra egy gödörbe lökték dróttal összekötözve, az örökös síránkozók bolsevista fajtársai. De le vannak szrva.
de ettől függetlenül én mégis szívesen beszélgetek veled, akár erről a témáról is és akkor majd pontosan megérted a mondanivalómat, ami arról szól, hogy az életellenes dolgok egyszerűen nem férnek bele az értékrendembe. Ha állatokat fogadunk be és arra neveljük a gyerekeinket hogy a bogarakat se tapossák szét, akkor az emberi sorsok mellett se mehetünk el közönyösen. Persze nem akarom játszani a hülyét, hiszen azt az oldalát is értem ami a te álláspontod, tudom hogy voltak ennek a dolognak haszonlesői is, viszont milliós nagyságrendben voltak azok az egyszerű emberek akik az életükkel fizettek azokban az időkben, őket már semmi nem kárpótolja csak az emlékük maradt. Mindkét dolog része a történelemnek és egyformán szégyenteljes, de nem szabad a kettőt összemosni szerintem.
Jó éjt!