A régi kicsit viseltes volt. Érdekes volt, hogy akin "keresztül mentem", mindenki mondta, hogy az első kilométereket óvatosan. Az értékesítő, a szerelő, a számlázó. Mesélték is, hogy volt ott olyan, aki miután kifordult az útra, rögtön el is hajította. Ott mindkettőt cserélték. Hát na! Ilyen ez a popszakma.
Ezzel nem azt akartam mondani, hogy jó vagyok.
Volt a tankomon egy kb 20-25 cm2-es enyhe horpasz, (nem akkora mint az éhes farkasnak amilyen van) kb 5 mm mély . Bementem itt Tapolcán a karosszériázással is foglalkozó szervizbe , és ezzel a ragasztásos kihúzásos módszerrel nagyjából 10 perc alatt eltüntette , kihúzta a horpadást.
És normális áron.
vagyis tele van barlangokkal de a Sebes-Körös szurdokvölgyében a felszín szépsége is elragadó. Érdemes a Wikin kívül is böngészgetni a neten.
Mi újság ott a távolban? Remélem jól vagy. ( Bár a nagyon okosok szokták mondani, hogy lesz ez még rosszabb is! )
Az óvatosság azért kell, mert az új gumin marad a formaleválsztó réteg, és emiatt csúszós a gumi az első sacc/kb 100 km-en. De én már 330 km-nél járok tehát jöhet a lezserebb kanyargás.
Ugyan délelőtt kicsit dolgoztam, - ezt is csak muszájból - de délután belefért egy kicsi motorozás.