Honda CBR 1000 RR

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm, már segítettek a 600 RR topic-ban
2010-es ABS változat
Ev?
Sziasztok! Úgy látom, a 600 RR topic nem igazán pörög, pedig egy 600-assal kapcsolatban keresném egy csavar cikkszámát, de a robbantott ábrákon nem találom. A csatolt képeken lévő csavar jobb oldali párjáról lenne szó. Tudnátok esetleg segíteni?
Valakit érdekelne egy új fesszabályzó? Ezredesekbe való!
Felső gomb, h az "A" km-t mutassa, utána alsó gomb. "B" km-nél nincsenek fogyasztás adatok. Viszont mivel csal a km óra gyárilag is, ha meg nem gyári áttétel van fent még pluszban, akkor a fogyasztásadat is rossz lesz, JOBB, mint a valós. Amit nekem kiírt 6,1, az is inkább 6,5-7 között van vhol igazából. Ha bekalibrálod a km órát pontosra speedohealerrel, akkor a fogyi adat is kb jó lesz.
Köszi! Akkor addig nyomkodom, míg be nem adja nekem is!
Látszik, h ritkán használom, most gurultam. Mutat átlagfogyasztást is.
Hello
Ismerős is cseréltette akrapovicra a kipufogó dobot a Honda szalonba neki meg 6500as fordulattol 500as fordulatonként torpant egyet a motor vissza vitte a Hondához majd el vitte a szerelő egy proba körre meg állapította hogy tényleg nincs rendben valami majd vissza tették a gyári dobot és már azzal is produkálta, majd közölték vele hogy minden rendben van a motorral. Erre közölte ő is hogy akkor meg köszöni a kb 4300 kilométert amit mehetett vele és vissza adta a motort a Hondának.
Mutat "pillanatnyi" fogyit (talán 15mp átlagát vagy nemtom), meg h mennyi benyát használt el.
Ha ki fogy tele teszem. Ugyan ez ha hazaérek. Csak gondoltam, ha már mutat dolgokat, akkor már úgy mutassa, hogy értsem is...
A + elektronika nélkül próbáltad? Motor típustól függetlenül sztem nem kéne ezt produkálnia a kipuffcsere miatt.
Számít egy ilyen motornál?
Sziasztok! Valakinek esetleg van már tapasztalata? 2020 CBR1000RR-R gyári kipufogót lecseréltem, motor computere átverve Healthtech elektronikával...Melegen az alapjárat 2000-nél nem megy lejjebb. Márkaszervizben "bután" néznek és a kipufogóra fogják...Ötlet esetleg? Köszönöm!
Sziasztok! Adott egy 2008-as cbr 1000rr. A kérdésem az lenne, hogy be lehet e állítani az óracsoportot úgy, hogy az átlag fogyasztást mutassa?
Helló! Meg vannak igen.
Szia! Érdekelne sc59-hez a lambdaszonda és az abs elektronika. Aktuális még?
Sziasztok! SC59-hez keresek gyári üléspúpot! Akad valakinek elfekvőben?
Köszi!
Köszönöm f.feri69 -nek a rendszámtábla tartót.
Nekem van, pályamotor lett építve es ez nem kell rá! 06 30 938 0652
KERESEK ! Sérülésmentes HONDA CBR1000RR 2007 gyári rendszámtábla tartót kompletten rendszám világítással ,indexekkel ,felfogató konzollal együtt ahogy az ülés alatti vázhoz fel van csavarozva.
Hali!
Vkinek sc59-hez lambdaszonda vagy abs elektronika nem kell? Itthon porosodnak, nincs szívem kidobni.
06202724094 bevizsgálja megjavítja. Komoly huzató paddal rendelkezik speciálisan motor vázakhoz.