Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szép napot mindenkinek . eladó menesztőgumi gyári csomagolásban, 2007 es Honda cbr 125 be való. ára 10000FT plusz postaköltség.
áldott békés karácsonyt kívánok mindenkinek !!
köszönöm mindenkinek a segítségeket, ezért jó ez a csoport.
Sajnos elég gyakran előfordul, hogy nem egyértelmű a leírás(elírás).
Jo a megerzes, sajnos a Shiver Kft-nel nem voltak szoveghuek. Az eredeti megnevezesbol kiderul, mert ott jelzik, hogy SET
Na, ez speciel szett.
Bocs hogy belevau. Szerintem szett ár lesz ez. Darabonként túl húzós lenne ez az ár.
például ezt szeretném rendelni darabonként ennyi, vagy a négy darab??
Nagymertekben fugg attol, honnan akarod venni. Ha gyari alkatresz, akkor a gyari alkatreszkeresok szoktak jelezni, hany darab kell belole.
Ha utangyartottat neztel, nem kizart, hogy szettben van. De kristalygomb nelkul nehezen mond az ember forumon okosabbat.
szép napot valaki meg tudná mondani, hogy a menesztő /hardy/ gumi ára a 4 db ból egy db ra vonatkozik, vagy a készlet, azaz a 4 db ra? köszönöm a segítséget.
ilyen volt, és ilyen lett...nekem elég volt a két kicsi fölső idomot leszedni, kicsavartam a műszer egységet rögzítő két csavart. óvatosan kipattintottam elöl a gumibakból, és az én kis kezeimmel pont elértem az izzókat.köszönöm a segítséget, megadta a kezdő lendületet .. 🙂
köszönöm.
Elektromos a műszer, elvileg alapállásbe kellene állnia. Elveszed a delejt a kulccsal, el kéne feküdjönm szerintem.
sziasztok egy kérdés.Honda cbr 125r 2007es ha leveszem a gyújtást a motoron, az üzemanyag szint jelző mutatója marad a jelzett szinten, vagy le megy üres jelzésre?köszönöm, ha segítetek.
szép napot mindenkinek. Honda 2007es cbr125 r hátsó doboz tartó konzolt keresek, nem baj, ha házilag gyártott . köszönöm a segítségeteket.
Sziasztok! Nincs valakinél 2007es cbr125 r első idom?
Sziasztok, Plexit keresek 1. generációs CBR125R-re, bontottat is, 'épeszű' áron...

Hol, merre lehetne találni? Futottam bele abba is egyik gyári alkatrészeket áruló webshopban hogy már nem gyártja a honda ezt az alkatrészt.
Sziasztok benzinszintjelzőt keressek CBR 125 2006 évű motoromhoz. Hátha van valakinek. Az úszó része kéne
Sziasztok jobb oldali lábtartót keresek 2007 es cbr 125 r hez akinek van esetleg azt megköszönném ha szólna.
Sziasztok. Akit esetleg érdekel CBR 125-höz forgalmazok eredeti és gyártok tuning alkatrészeket. www.honda-cbr-125.com
Van magyar nyelv. Lehet venni 171 - 193 - 242 - 357 cm3 hengerszettet is. Minden ami a tuninghoz kell. Van magyar nyelv az oldalon.
193 cm3 fölött CBR 150-es DOHC főtengelyt kap a motor. Köszi
Sziasztok! Van egy állítható fék és kuplungkarom. 5.000 Ft + postáért vihető. Tel 30/6444680
Helló!Van pár bontott alkatrészem,hütö,fesszabályzo,generátor,oldaldeknik,kapcsolok,tank stb.
Előzést el kell felejteni. Ez nem arra van!
Viszont élvezetesen lehet vele csavarogni - "sokat" mentem vele két személlyel is, de az biztos hogy többet mint a "nagyokkal".
Ha nincs brutál szembeszél velem 90-110 között jól mozogott pár éve - igaz akkor még vagy 10 kilóval könyebb voltam én is. Ettől függetlenül ha tudnék olyan tuningot ami megbízhatóan hozzátesz pár plusz lovat, biztos költenék rá.
OK, talán lehetne venni egy 300R-t és kicsit meghosszabbítani az ülését... ezen még töröm a fejem.
Igen, hál'istennek sikerult egy jó kis gépet kifogni. A fiam szereti is nagyon. Egyébként, ha kicsicel erősebb lenne, még nekem is tetszene. A 100 kilómmal nem mindig optimális az előzés, meg a szembeszél, emelkedő sem barátja. A 60 kg -os fiamat viszont repíti, főleg mióta az első lánckereket eggyel kisebbre cseréltük. A végsebesség megmaradt, mert annyival jobban ki tud pörögni 5-6. -ban, viszont kigyorsítása érezhetően javult.