)
mert a lány a képeken már két éve a barátnőm és én is komolyan gondolom vele. Mielött egy bizonyos két-diplomás illető belekezd a monológjába
, azelött szólok hogy csak HÜLYÉSKEDEK!!!.
) szóval akiket eddig megismertem azok mind jófejek. Valószínüleg a klub-élet nem is csak közös motorozásokra fog korlátozódni. Szóval lehet haverkodni ezerrel. Pl: már vannak olyan klub-tagok akik együtt mentek nyaralni.
Nem értettem hogy miért érdeklődsz ennyire
Aki a képeken szerepel az a barátnőm!!!!!! Én András vagyok és annak az angol becézett változata az Andy
Fura, mióta megszülettem azóta autó-buzi voltam a motorokról semmit nem tudtam(de komolyan, még a márkákat sem). Aztán kb 2 éve egy délután belenéztem a motoGP-be és iszonyúan megtetszett. Először csak a közvetítéseket kezdtem nézni majd természetesen jött a gondolat hogy basszus motorozni kéne. Összemelóztam a pénzt a CBR-re, megcsináltam a jogsit és júni 9. óta tekerem a kilómétereket a vasba. Ja és tök fura de már totálisan hidegen hagynak az autók.
. Nekem még nincs bőrszerkóm, egyenlőre egy Bering dzsekiben és egy Alpines térdvédőben nyomom.
. Nagyon utálom nem 100%-osan biztos helyen hagyni a motort.
Kétdiplomám nincs elég nekem egyis. de az biztos hogy két év nem sok mindent jelent olyan fiatalon bár van olyan barátom aki 15 éves kora ota jár egy lánnyal és nemsoká lesz az esküvöjuk.
Én azt mondom sok sikert
A cbr-es srácok tényleg jó fejet tény hogy itt is megtalálhato egykét "rongyrázó csög" de hát melyik táraságban nem.