.
nekem eddig csak dunlop volt a motorjaimon én nagyon meg vagyok elégedve vele normálhasználatba nálam a hátso 5000-6000 birtki az eleje 10000-12000 km-ert. Én ha kell vennem biztos dunlopot veszek vagy avont
.
nekem eddig csak dunlop volt a motorjaimon én nagyon meg vagyok elégedve vele normálhasználatba nálam a hátso 5000-6000 birtki az eleje 10000-12000 km-ert. Én ha kell vennem biztos dunlopot veszek vagy avont
.
Ja, és ne húzd meg nagyon, mert akkor meg leszakad a feje. Biztos láttad, az anyák gumiba vannak ágyazva és a gumi ad neki olyan feszítést hogy nem fog visszalazulni.
Pfu bazzeg. Persze az óra csal valamennyit, de ez óránként változó, az egyik egy picit többet a másik kevesebbet csal. Be lehet őket úgy hangolni hogy pontosak legyenek. Műszaki ember lévén egy kicsit jobban érdekelnek ezek a dolgok, és ha ismeritek ezeknek az óráknak a működését akkor tudjátok hogy a mai digit kütyük csak néhány százalékot csalnak. Tehát nem becsapódni fiúk! Amikor kíváncsi lettem hogy vajon mi a vége, külön odafigyeltem. A tankba minimális benzin, full nyitott dob, injektorok hozzá állítva, légszűrő, teljes szélcsend.Kíváncsi voltam, hogy mindenféle tuning nélkül mit lehet belőle kihozni. Előtte már csak úgy próbálgattam hogy mit tud, de a gyári dobbal nem tudtam 264 fölé menni. Óra szerint.Én bízok az órámban mert amikor 200-at mutatot, a valós tempóm 198 volt. Mondhatjuk pontosnak. Amikor műszerrel mérik a mocikat úgy tudom, hogy teljes gyári állapotban, gyári kipuffal teszik. És ne értsetek félre! Mindezt azért írom, mert alábecsülitek a vasatokat, és ilyen motoroknál ez nagy hiba, sőt felelőtlenség! Amúgy meg tök mindegy, hogy mondjuk 280-at mutat az óra, te meg mész 270-nel. Nem? Semmi értelme az ilyen eszement tempónak. Aki az alapján választ motort hogy mennyi a vége, az inkább ne motorozzon!
Szerintem sok különbség van.Az egyik legalapvetőbb,és legnyílvánvalóbb hogy az F
sporttúramotor,az RR meg kőkemény versenymotor.Az F-nek sokkal kényelmesebb az
ülése,testpoziciója.Az F rugalmasabb motor is mint az RR.Azon kívűl hogy egy kicsit hasonlítanak
egymásra,másban nem egyeznek meg.Nagyon röviden ennyi (szerintem). Na meg persze az RR
az egyik legújabb fejlesztés.
Jól néz ki ez a Repsol-os RR mi....?