..de júiusban ha minden jól megy leszek párszor fenn..
de honnan tod, h jawa gyűrűk?
. Iszonyat jó kis kirándulás volt, majd még vissza megyek egyszer...rendesen pihenni, mert most épp fáradtabb vagyok, mint mikor kimentem. DE, kárpótol az élmény és minden más. Tengert csak 3 órára láttam, de napozni és fürödni otthon is lehet
. Ducu gyár meg csak ott van
.
haveromnak is van sf etz je,fullra ugyanigy néz ki.. azaz nézett,me épp most épiti át
és,megy már az 1keró vele? vmi vidit lássunk ,hogy kerekezed végig az uccát
Egyébként kész van a henger,vagyis már csak esztergálni kell belőle.A babetta gyújtás azért is lenne jobb,mert akkor el lehet hagyni a fesszabályzót akksit csomó vezetéket,és maga a gyújtásrész is könnyebb,és ahogy néztem a rajzon amit fireball belinkelt,tulajdonképpen csak a gyújtótrafót meg a tirisztort kell belerakni az állórészbe és a többi tekercset el lehet hagyni.Nekem nem kell világítás.
Egy kis segítségre lenne szükségem! A haveromnak van egy CBR 900 98 vagy 99-es évjáratú gépe!
Tegnap megpróbáltuk berakni a 17 colos VFR 800-as felnit (mert ugye a gyári 16 col) amire azt mondták neki hogy egy az egybe jó rá!
De a féktárcsa nem jó rá, nagyobb az egész közepe mint a gyárinak és a furatok se egyeznek. Ilyenkor mi van? vegyen rá féktárcsát is?