Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello! Ma megtudtam.
A csavar + persely + az alátét 2960 HUF. ( Egy sz@ros kis csavar, meg két kis filléres műanyag.)
Létezik hozzá direkt egyeneskormányos villahíd igen súlyos 40ezer körüli összegekért. ÉN bontott gyárit alakítok át.
És milyen villahidat raksz rá? Addig én is eljutottam, amiket írtál, csak tovább nem tudtam, hogy melyik másik moci villahídja jó rá, vagy van hozzá direkt magas-egyenes kormányhoz villahíd.
Huhh,köszönöm mindenki segítségét!
Épp a kezemben volt a telefon,hogy megrendeljem a bontott relét,amikor olvastam a hozzászólásokat.
Előbb megnézem akkor a kapcsolót.
RRamms+ein-nek igaza van!Kapcsoló lesz!Kontakt sprééé,oszt nekem ok lett!Ugyanez volt a hibajelenség,mint nálad!
Hiba az irányjelző kapcsoló....érintkezési bibi
Igen erre a 2 tipusra jó!
A relé lesz a baj.Nekem is ugyan ezt csinálta anno.
Akkor csak az index relére tudok gondolni.....Régebben az autókban szétszedhető volt.......igaz azok elég primitív szerkezetek voltak, de ebben nem tudom milyen van.....
Amikor a gyors kattogás hallatszik (közvetlenül miután bekapcsoltam az indexet) egyáltalán nem villog kb 1-1.5 mp-ig.
Utána szépen,ütemesen elkezd villogni ,mintha misem történt volna.
Azt kellene kideríteni, hogy amikor gyorsabban "teker" az index relé, akkor elöl, hátul is villog az izzó?
Felső villahíd cserével, de sajnos nekem útban van a fejidom és a plexit is meg lehet h a kábelekkel is variálni kell... Én másik fejidomot rakok fel aminek a végeit levágom és másik plexitet a tükröt meg a kormányra rögzítem.
Igen,mindkét irányban egyformán :S
Ja, mindkét irányba műveli?
Lehet, hogy valamelyik izzónál van érintkezési probléma.
Fura dolgot művelt tegnap a CBR.

Amikor bekapcsoltam az irányjelzőt, a relé veszettül elkezdett kattogni,majd szépen normál ütemben villogott.
Megpróbáltam még párszor,volt hogy nem is adott életjelet vagy ugyanígy elkezdett gyors ütemben kattogni,egyszer-egyszer pedig hibátlanul működött.

Honda lévén gondoltam,biztos a fesszabályzó,rámértem az akksira,de normál értékeket mutatott.(reflektorral 13-14,anélkül 14-15V között)

Elkezdtem végignézni az indexcsatlakozókat,az első ki is volt csúszva 1-2 milit,nem is vizsgáltam tovább.
Összenyomtam,majd úgy úgy tűnt a probléma meg is szűnt.

A biztonság kedvéért másnap leellenőriztem és megint nem volt jó.

Szerintetek mi lehet a hiba forrása?
Hogyan lehet így átalakítani a kormányt? Én is ilyet szerettem volna.
Sedu

Megvan még a bukócső amit hirdettél a mút héten? Szerinted jó lenne 954-hez is?
Szia Zotya !

Eladtam a 17 es felnit egy srácank, amit anno tőled vettem. Egy '96-os 900RR-je van, És van egy pár kérdése a felnivel kapcsolatban, így megadtam neki a számod, mert jobban vágod a témát. Remélem nem baj.
Na, helyes! Akkor eddig négy motor van. Még ketten-hárman csatlakoznak, és pont elegen leszünk.
Hali
Nem tud valaki eladó hátsó farok idomot esetleg lámpával együtt CBR954-hez?
Sajnálom pedig csákváron van a legfinomabb fagyi na majd legközelebb

Köszönöm a meghívást cirka 2500 km,kellemes....élni fogunk vele,mivel idén sajnos nem jött össze a Horvát guriga

Remek az útvonal
Ja, kösz a meghívást, azonban én holnap Ausztriában leszek - hozok egy kocsit haza. Meg amúgy is várom tekercselő kollégától a generátorom, így nem műkszik a mocc.
Szia.
Nem szeretnék csőkormányt tenni rá, ha nem feltétlen szükséges. Valami gyáriasabb megoldásra gondoltam. Nos, Ausztriában láttam, hogy nyomod - hagyjuk azt az öreguras feelinget sztem.....

Viszont, ami érdekes lehet számodra, az a májusi Horvátország ötnapos kanyar-esszencia lesz. Ha gondolod, szívesen látunk, a túrát én vezetem, tehát a tempó is számodra tetszetős lesz. Az irány dióhéjban Bp.- Rijeka- Pula, majd vissza Rijeka - Senj - Makarska - Split Dubrovnik, majd onnan vissza Split - Sinj - Plitvice - Karlovac - Bp. --- mindez öt napra elosztva.