Nincs alvázszám?Nem nézted meg mikor megvetted?Ha nincs alvázszám az azért lehet mert kiköszörülték.Ha motorszám sincs akkor az csak azt jelentheti hogy motorkerékpár bűncselekményből származik
lóerő csalóka
a wr 250 kb ugyanaz lóban és súlyban is mint az xr4(picit gyengébb)
de totál más........ kicsi fordulaton nagyon érezni hogy gyengébb
ellenben maxigázon nem eszik annyit mint az xr4 negyedgázon
május felé tervezünk erdélybe menni
ha meghívásos lesz akkor én is csak vendég leszek(létszámtól függően lehet pár embert beszervezni) tavasszal csak 6ember jött össze, de ősszel amikor nem is voltam voltak vagy 10en....
de ha olyan lesz mint nekünk az őszi akkor 10-12 ember bőven jöhet, de az olyan félpanziós fizetős (kb 10-11ezer ft 3nap/fő)
ekkor 3 motoros volt csak az ígért 8-ból.........
szerencsére egyik ember elhozta a családját is és nem kellett nagyon szégyenkezni a szállásadók előtt
akkor megjegyezlek, így már vagyunk 4-en
de ne számíts ám valami triálos jellegre, többségében csak olyan téblábolós nézelődős a tempónk napi 100-150km max
de tudtunk mutatni siratófalakat, ahol szívesen megpihenünk addig amíg kiéled vad hajlamaid
Szia!
Valójában nem szeretném eladni,mivel adósságátvállalással vettem,felét kifizettem kp ban a többit a merkantil bank felé havonta, mert állitolag nem szereti ha a futamidö elött ki van fizetve,megtaláltam a hirdetést közbe ami alapján vettem,érdekes hogy a forgalmijába is 27 kwatt szerepel,bár én ezt nem hiszem,szerintem olyan 30 loerö között lehet,
Szia!
Az én xl emen,supertrapp kipufogó van,ha hihetek akitöl vettem,szerinte plussz lóeröket adott ,hogy mennyit mondott azt nem irom le mert magam se hiszem,/közel 10 et mondott meg még valami sport tuningot kapott szerinte/
Természetesen menni szeretnék.
S ha esetleg csatlakozhatnék, akkor szívesen beszállnék egy Erdélyi mókába is. Máskor emlegetted már, hogy kevés a kolega, aki megy veled.
Heló igazából nem tudom mert az a fénykép akkor készült mikor megvettem, és nekem nemért meg +50 ezret kiadni érte! Teljesítménybe állítólag dob rajta valamennyit de viszont hangja nem igazán tetszett! Nekem halknak bizonyult és a gyári dobbal ,persze szűkítő nélkül sokkal dögösebb! Igaz néha már sok is! A hangját a 12 lamella variálásával lehet változtatni, de többet nem tudok róla!
A tiéden sárga az XR felirat,az utolsó,tehát 2004-es motorokon pedig ezüst színű
Tehát ebben a formában(enduró) 1996-2004-ig gyártották, SM-ként azt hiszem 2006-ig,de ha valaki másképp tudja,akkor megírja.
Ne haragudj hogy ilyen tudatlan vagyok de honnan tudod hogy 2004-es évjárat? Az enyém 2003-as de tutira ugyan így néz ki mindene! Ha tévedek akkor bocsi. Megmondanád mi a különbség köztük? És ha már az évjáratról beszélünk nem tudjátok, hogy mikor és miért fejezték be az xr-ek gyártását? Köszi!
Hogy ne teljen olyan unalmas a karácsony
http://www.sportmotor.hu/motor...
a wr 250 kb ugyanaz lóban és súlyban is mint az xr4(picit gyengébb)
de totál más........ kicsi fordulaton nagyon érezni hogy gyengébb
ellenben maxigázon nem eszik annyit mint az xr4 negyedgázon
ha meghívásos lesz akkor én is csak vendég leszek(létszámtól függően lehet pár embert beszervezni) tavasszal csak 6ember jött össze, de ősszel amikor nem is voltam voltak vagy 10en....
de ha olyan lesz mint nekünk az őszi akkor 10-12 ember bőven jöhet, de az olyan félpanziós fizetős (kb 10-11ezer ft 3nap/fő)
ekkor 3 motoros volt csak az ígért 8-ból.........
szerencsére egyik ember elhozta a családját is és nem kellett nagyon szégyenkezni a szállásadók előtt
akkor megjegyezlek, így már vagyunk 4-en
de ne számíts ám valami triálos jellegre, többségében csak olyan téblábolós nézelődős a tempónk napi 100-150km max
de tudtunk mutatni siratófalakat, ahol szívesen megpihenünk addig amíg kiéled vad hajlamaid
Valójában nem szeretném eladni,mivel adósságátvállalással vettem,felét kifizettem kp ban a többit a merkantil bank felé havonta, mert állitolag nem szereti ha a futamidö elött ki van fizetve,megtaláltam a hirdetést közbe ami alapján vettem,érdekes hogy a forgalmijába is 27 kwatt szerepel,bár én ezt nem hiszem,szerintem olyan 30 loerö között lehet,
Az én xl emen,supertrapp kipufogó van,ha hihetek akitöl vettem,szerinte plussz lóeröket adott ,hogy mennyit mondott azt nem irom le mert magam se hiszem,/közel 10 et mondott meg még valami sport tuningot kapott szerinte/
Természetesen menni szeretnék.
S ha esetleg csatlakozhatnék, akkor szívesen beszállnék egy Erdélyi mókába is. Máskor emlegetted már, hogy kevés a kolega, aki megy veled.
bár azt nem tudom hogy motorozik-e
nincs még egészen 80 éves szóval lehet hogy tud
Tehát ebben a formában(enduró) 1996-2004-ig gyártották, SM-ként azt hiszem 2006-ig,de ha valaki másképp tudja,akkor megírja.