Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha szép állapotban lenne úgy talán megérné de én nem vennék váltó hibás motort mert most még csak magas fordulaton dobja ki a sebességet holnapután meg már menni se tudsz majd vele.Aztán húzhatod szét az egész blokkot.
szerintem meg
bocsi,hogy ennyiszer elküldtem,de cseszekedett a net.
üdv!
sziasztok!
Lenne egy dr600 motorikusan hidegen 4-5rúgás kelletneki,hangja szép.kivülről kicsit kell csinosítani.1-est 2est magas fordulaton dobálja.80000ft az ára szerintetek megéri?
sziasztok!
Lenne egy dr600 motorikusan hidegen 4-5rúgás kelletneki,hangja szép.kivülről kicsit kell csinosítani.80000ft az ára szerintetek megéri?
sziasztok!
Lenne egy dr600 motorikusan hidegen 4-5rúgás kelletneki,hangja szép.kivülről kicsit kell csinosítani.80000ft az ára szerintetek megéri?
Nem rossz,de Én úgy vagyok vele,hogy a motor vigyen engem,nem pedig Én a motort.
http://youtu.be/uBA73eVSXnI láttátok már?[/L]
azóta ez a minimum kalandtúra
sajna nem sok előzmény lett rögzítve
Ment a válasz
Írtam mailt,ha megint rakoncátlankodik a citromail akkor és is hívlak.
Hali!Érdeklődnék hogy mi a véleményetek a Doma Racing kipufogó dobokról mert egy olyanba gondolkodom a domira.A you tube-on nincs rossz hangjuk
Sziasztok!

Kérdés. Papírok nélküli 125-ös 2005-ös XR Honda mennyit érhet? Szép állapotban, rendbetéve. Beszámolni kellene, és nem tudom mennyi a reális.

(köszönöm, ismerem a motor-hirdető oldalakat, a REÁLIS piaci ára érdekelne, amin el is tudom adni :)

Hálás köszönet minden tippért!

Egy CBR-es.
Bármikor hívhatsz.
Nincs mit!
Akkor ezt is félreteszem.
Leütném a licitet! A hirdetésedből kimásolom a telefonszámos és holnap felhívlak. Csütörtökön kapok fizetés t valahogy úgy kellene megoldani a dolgit de akkor majd telefonban. Mikor hívhatlak?
Előre is köszönöm!
4500ft újszerű állapotban.
Új ára 7500ft.
Mi lenne az ára?
Megvan,eladó!
Sziasztok
Nem olvastam végig mindent, az első lámpa megvan még?
Ha igen mi lenne az ára?
SportMotor nick név + freemail
E-mail cím?
Rendben a csizmát félre teszem.
Valószínű,hogy jó lenne,mert az én csizmám 30 cm, de az kicsit szoros.Két zoknit fel se lehet venni hozzá. Fejidom az még nem kell.Előbb csizma,mert lassan lyukas lesz a talpam.
Van Facebook regem de egy évben max 1-szer lépek be,nem vagyok otthon a használatában
Nincs benne "kis csizma" Jó lenne ez a méret szerinted? Fejidom?
Akkor mit tegyek el?
Akkor elvinném a csizmát.Facebookon fent vagy? Ebben van bélés vagy "kis csizma", mint az alpinestarokban?
Egyedül maradna a szerszámmal maradna a Hoki..na de 32centin az bizonyára elég fárasztó..