Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

xl250 hez valakinek van vezérműlánc feszítője?
engem meg a20w50es 3000-re akarnak rábeszélni, már többen fikázták a valvoline-t pedig a ténérében teljesen jó volt
Fuchs Silkolene Pro 4 SX 10W-40 . Gondoltam, hogy jó lesz mivel kimondottan off road olaj. Ez előtt a Motul 300 volt benne azzal nem volt ilyen gond.
milyen olajat raktal bele?
Én eddig nem tudtam úgy oda bemenni, hogy legyen is amit kérek. Pedig volt, hogy csak olaj kellett volna.
Megcsináltam a tavaszi beüzemelést a motoron és most azon gondolkodok, hogy a téli állásba romlott-e el vagy az általam nagyra tartott(eddig) új olajnak köszönhető az, hogy gázfröccsözésnél füstöl, és hangosabban is jár.
Elégedett voltam én is, főleg akkor mikor a polcról levette a cuccokat, most pl: fordulatszámmérő spirált túrta elő nekem, meg sem kellett rendelnem.
Rendeltem már a Borsótól és meg voltam vele elégedve én is nagyon segítőkész
http://www.motorsprint.hu/
Nem a reklám helye, de ha Honda akkor csak ők!
Székesfehérvár
Ide nézz ini mit találtam neked csörögj rá hátha eladja a merevítőt occsó pénzér
http://www.kepesmotor.hu/motor...
Menőztél egyet az xl-el tuti megmutattad hogy kapar a kereke de legalább vitted volna egy kanyart hadd bizseregjen a nunija
1mm de most ma oleg
a motoroswebröl rendeltem a tűszelepeket masteronal másnap már itt volt nézd meg ott is :D hát én nem bánnám ha sürübben útba esne a jányzó Felsöpakonynál csak időben induljon a vas ha jöö a bikálya
úgy látom hondáéknál is meg kell keresni egy jó alkatrészforrást, hogy kisimuljanak a ráncaim. Yamahánál a yamaha fehér vált be, eddig még minden 3 napon belül a kezemben volt, pedig az ypvs-hez nem rendelgetnek nap mint nap... A gyáli tavaktól egy minimális aszfalt résszel tudok egy utat ócsára ahol még felsőpakony is útba esik. földúton pakony szerintem csak kb 3 km.
kipakoltam a gépet a kert végébe lakni, aztán csak legyen már valami biztonság is rajta.
látom ugyan ilyen ötletességgel oldottad meg h a géped sose tudja ledobni a láncot. de jo ezt kiprobálom én is
szia össze áll az majd ne aggódj mert a kapkodásból mindig gond adódik... ami azt illeti én a gyáli oldalról mentem fel a halastóig addig no problem ma beszéltem egy Felsöpakonyik kiscsajjal:P ö mondta h tölük már csak 6 km ocsa:D
kb 2 éve dobtam egy hátast aztán azóta ferde a gép segge
mivel rettenet kiizmoltam magam a téglahordásban gondoltam helyreigazítom
facán beállítottam, mentem egy kört aztán kicsit visszahúzta magát
van valami terminátoros ebben a motorban, emlékszik milyen volt a segge
ilyen professzionális módszert agyaltam ki:
hagy legyek már igazán paraszt: vastagsága?

hazafelé beugrok az esztergályoshoz és a segítségednek hála leadom az alu közdarabra a rendelést.
kösz, szétnézek
nagyvas.hu, 1 próbát megér.
igen az O-gyuru kulso merete
hossza 0,6mm es atmero 0,8mm
Radir350 én mindent szinte innen rendelek
http://motoroswebaruhaz.hu/sct...
bocs hule vagyok, de pinkék teljesen megzavarták az elmém.
ez az O-gyűrű külső mérete ugye?

A kis közdarabot is lemérnéd nekem, külső átmérő és hossz érdekelne, mert ezek után nem tudom mennyire deformált, vagy faragott az enyém...