Én eddig nem tudtam úgy oda bemenni, hogy legyen is amit kérek. Pedig volt, hogy csak olaj kellett volna.
Megcsináltam a tavaszi beüzemelést a motoron és most azon gondolkodok, hogy a téli állásba romlott-e el vagy az általam nagyra tartott(eddig) új olajnak köszönhető az, hogy gázfröccsözésnél füstöl, és hangosabban is jár.
a motoroswebröl rendeltem a tűszelepeket masteronal másnap már itt volt nézd meg ott is :D hát én nem bánnám ha sürübben útba esne a jányzó Felsöpakonynál csak időben induljon a vas ha jöö a bikálya
úgy látom hondáéknál is meg kell keresni egy jó alkatrészforrást, hogy kisimuljanak a ráncaim. Yamahánál a yamaha fehér vált be, eddig még minden 3 napon belül a kezemben volt, pedig az ypvs-hez nem rendelgetnek nap mint nap... A gyáli tavaktól egy minimális aszfalt résszel tudok egy utat ócsára ahol még felsőpakony is útba esik. földúton pakony szerintem csak kb 3 km.
szia össze áll az majd ne aggódj mert a kapkodásból mindig gond adódik... ami azt illeti én a gyáli oldalról mentem fel a halastóig addig no problem ma beszéltem egy Felsöpakonyik kiscsajjal:P ö mondta h tölük már csak 6 km ocsa:D
kb 2 éve dobtam egy hátast aztán azóta ferde a gép segge
mivel rettenet kiizmoltam magam a téglahordásban gondoltam helyreigazítom
facán beállítottam, mentem egy kört aztán kicsit visszahúzta magát
van valami terminátoros ebben a motorban, emlékszik milyen volt a segge
ilyen professzionális módszert agyaltam ki:
Megcsináltam a tavaszi beüzemelést a motoron és most azon gondolkodok, hogy a téli állásba romlott-e el vagy az általam nagyra tartott(eddig) új olajnak köszönhető az, hogy gázfröccsözésnél füstöl, és hangosabban is jár.
Nem a reklám helye, de ha Honda akkor csak ők!
Székesfehérvár
http://www.kepesmotor.hu/motor...
mivel rettenet kiizmoltam magam a téglahordásban gondoltam helyreigazítom
facán beállítottam, mentem egy kört aztán kicsit visszahúzta magát
van valami terminátoros ebben a motorban, emlékszik milyen volt a segge
ilyen professzionális módszert agyaltam ki:
hazafelé beugrok az esztergályoshoz és a segítségednek hála leadom az alu közdarabra a rendelést.
http://motoroswebaruhaz.hu/sct...
ez az O-gyűrű külső mérete ugye?
A kis közdarabot is lemérnéd nekem, külső átmérő és hossz érdekelne, mert ezek után nem tudom mennyire deformált, vagy faragott az enyém...