öregszem, csak akkor megy a drift amikor iszom
akkor meg nem emlékszem rá......
egyszer jöttem haza cagivával 2 üveg borral a szervezetben a csatornapartról
arra emlékszem hogy szépen hazapötyögtem alapjáraton, itthon meg alig tudtam lemászni róla
aztán másnap néztem micsoda drifteket csináltam a vizes réten.....
nagy penge lehettem mert nem volt sáros a kézvédő
annyira nem érdekel.....
így úgy sem fogok motorozni még akkor sem ha 1000évig élek
nekem nem megy ez az egyensúlyozás
ha már megy a segge egy kicsit, akkor már le kell tenni néhány lábat, meg néha a kormányt is
levágni letudom de oda is kellene hegeszteni,
ha meg hegesztés akkor az egészet kiszedni, újrafesteni
macera
nem férni oda az a gáz mert akkor csak bedugnék egy anyát
Sziasztok
nincs valakinek xl 600 hoz jó állapotú berugo rugója? Vagy esetleg tud valaki valami olcsó helyet ahol lehet venni? Tarjánba Szatyináéknál lehet? Vagy marad komáromban a Honda?
Köszi
A 8-as anya félét nem tudod leágni flexel? Mert ha le tudnád, akkor már oda férne egy sima anya. Nem tudom, hogy milyen az XR4-nél a kialakítás, így nem biztos, hogy jól gondolom...
Így legalább tudod, hogy mi milyen állapotban van benne , ez sem egy utolsó szempont. Ilyen idős motoroknál ez szerintem sokat számít, mert így bátran elindul az ember velük hosszabb útra is... Vasárnap nem motorozol esetleg az M5 környékén? Ha addig lesz időm összerakni az XR-t, akkor megyek egy pár karikát a környéken.
Milyen vezérműlánc csere? azzal a vezláncal még simán eltudsz menni 10.000 km-ert ahogy te használod ráadásul a te xl -ed ben az vastagabb erősitett lánc van.Mikor meghallgattam a motorod igaz már egy kicsit meleg volt de semmi lánc hangja nem volt.A kuplungal meg ne foglalkozz hogy kint fog mert ha majd meg csúszik utána kell cserélni de szerintem abba is van még egy-pár ezer km.Úgyhogy ne fesd az ördögöt a falra
ömmm noss az xl tavaj aszem oktberben került hozzám:)k b 40 km után dugo gyürü és szelep csere me mé ne má.D aztán egy gyújtástáp tekercs és tűszelep közben szétszedtem darabjaira és ujra lett mázolva még csak 250km van a dugó ban szoval 1000nél megy vissza beállításra olaj és még lehet vezérműlánc vagy kuplung cserére de majd csak lesz belőle motor :)
ittasan eddig 2x vezettem 20 év alatt
mindkettő ilyen pusztai tréning volt
akkor meg nem emlékszem rá......
egyszer jöttem haza cagivával 2 üveg borral a szervezetben a csatornapartról
arra emlékszem hogy szépen hazapötyögtem alapjáraton, itthon meg alig tudtam lemászni róla
aztán másnap néztem micsoda drifteket csináltam a vizes réten.....
nagy penge lehettem mert nem volt sáros a kézvédő
így úgy sem fogok motorozni még akkor sem ha 1000évig élek
nekem nem megy ez az egyensúlyozás
ha már megy a segge egy kicsit, akkor már le kell tenni néhány lábat, meg néha a kormányt is
gondolom 100kilótól sem igen nehezebb
Akik értenek hozzá azt mondják,hogy egy az egyben átvették a KTM EXC 300-át,és másik matricát raktak rá
ha meg hegesztés akkor az egészet kiszedni, újrafesteni
macera
nem férni oda az a gáz mert akkor csak bedugnék egy anyát
nincs valakinek xl 600 hoz jó állapotú berugo rugója? Vagy esetleg tud valaki valami olcsó helyet ahol lehet venni? Tarjánba Szatyináéknál lehet? Vagy marad komáromban a Honda?
Köszi
És a kertet is szépen rendbe raktad
havernak is már csattogott mint a fene aztán mégis ment