Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia tsanyi. Köszönöm segítségedet az akksi ügyben, bizom benne, hogy gyors sergitséged után nem okozok az akksiba semmi rosszat
ha általad adott információ szerint járok el.
Üdv: Csaba
Akkor az amperszám tizedének megfelelő ampernyi töltéssel 10 órán át tölteni, utána ugyanakkora teljesítménnyel lemeríteni szintén 10 óra alatt és a végén újratölteni megint 10 óra alatt. Ez a formázás amitől az "ólompor" rendesen összetömörödik a rácsok között és bírni fogja a rázkódást ugyanis a gépjármű akksik attól mennek tönkre, hogy a rácsok közül szép lassan kipereg az ólom és amikor összegyűlik az alján annyi, hogy a + és a - lap összeérjen bekövetkezik a cellazárlat. A megfogalmazás kicsit pongyola, de nem ez a szakmám csak csináltam mesterek mellet 1-2 évig. Ja és a töltést is tovább tartja az eljárás után.
Köszi a választ de ez még züz akksi, ezt szeretnék üzembe helyezni. üdv. morgo59
Köszönjük aksis segitségedet de teljesen nyers akkut szeretnénk tölteni. Ha ebben is tudna segíteni valaki megköszönöm.
Üdv. Öcskös
Mostanában szárazon töltötteket lehet kapni, elég beleborítani a hozzávaló savat, megvárni míg a pezsgés abbamarad és lehet betenni. Illetve már felsavazva töltve kapod meg. Az igazi módszert nem használják mert akkor 8-10 évig nem menne tönkre az akksi és nem kéne új 2-3 évente.
Hali! Ha valaki tud segitsen. Ujj akksi savazása, formálása, üzembehelyezése hogy történik! üdv. morgo59
Értem.Köszi a segitséget.Cső.
Azt akartam írni hogy nem költöttem rá sokat.
Hát Én nem költöttem ennyit rá, hanem a "CONRAD" áruházból rendeltem egy építőkészletet és úgy állítottam össze. Természetesen a csomagban benne voltak az alkatrészek, az összeszerelési illetve a bekötési rajzok.
Konkrétan erről van szó. Nagyon minimális a fogyasztása, kimértük.
riasztó
Ám ha több pénzt szánsz rá vagy nem akarsz vele kinlódni akkor az előre gyártottakat javaslom.
Én ezt találtam www.drgaz.hu.Szerinted ez jó?Cbr hondához kellene.
Ok.Köszi mindent.Milyen tipusú a tied?Mennyibe kerül?
Szia!
Minél több védelem, annál kisebb az esély a tolvajnak.
Hozzáteszem ellophatatlan motor nincsen.
Én beszereltem és használom, remélem sosem kell riasztania.
Az enyém olyan érzékenyre van állítva, hogy a motor legkisebb mozdítására riaszt, akármelyik támasztón áll.
Mennyire megbízható?Célszerü e használni?Vagy elegendő egy féktárcsa zár?
Persze.
Azért kérdeztem, hogy esetleg akkor találsz olyan helyet ahol be is szerelik.
Pakson.
Még itt is van. Remélem ez már elég bőséges választék.

riasztó
Vagy ezek közül, bár nem tudom helyileg meere laksz.

riasztók
http://www.motorinfo.hu/sporthirek/muhely/2009/02/04/muh
ely_rovat_a_lanc_szervizelese/
Köszi
Na tessék, itt van válogathatsz, ráadásul be is szerelik.

motorriasztók
jólvan.
Mindjárt körülnézek a neten.
De használd a hozzászóláskor a válasz gombot, mert így nehéz kitalálni kihez szólsz.
De fogalmam sincs milyen árak vannak.