Szia tsanyi. Köszönöm segítségedet az akksi ügyben, bizom benne, hogy gyors sergitséged után nem okozok az akksiba semmi rosszat
ha általad adott információ szerint járok el.
Üdv: Csaba
Akkor az amperszám tizedének megfelelő ampernyi töltéssel 10 órán át tölteni, utána ugyanakkora teljesítménnyel lemeríteni szintén 10 óra alatt és a végén újratölteni megint 10 óra alatt. Ez a formázás amitől az "ólompor" rendesen összetömörödik a rácsok között és bírni fogja a rázkódást ugyanis a gépjármű akksik attól mennek tönkre, hogy a rácsok közül szép lassan kipereg az ólom és amikor összegyűlik az alján annyi, hogy a + és a - lap összeérjen bekövetkezik a cellazárlat. A megfogalmazás kicsit pongyola, de nem ez a szakmám csak csináltam mesterek mellet 1-2 évig. Ja és a töltést is tovább tartja az eljárás után.
Mostanában szárazon töltötteket lehet kapni, elég beleborítani a hozzávaló savat, megvárni míg a pezsgés abbamarad és lehet betenni. Illetve már felsavazva töltve kapod meg. Az igazi módszert nem használják mert akkor 8-10 évig nem menne tönkre az akksi és nem kéne új 2-3 évente.
Hát Én nem költöttem ennyit rá, hanem a "CONRAD" áruházból rendeltem egy építőkészletet és úgy állítottam össze. Természetesen a csomagban benne voltak az alkatrészek, az összeszerelési illetve a bekötési rajzok.
Konkrétan erről van szó. Nagyon minimális a fogyasztása, kimértük. riasztó
Ám ha több pénzt szánsz rá vagy nem akarsz vele kinlódni akkor az előre gyártottakat javaslom.
Szia!
Minél több védelem, annál kisebb az esély a tolvajnak.
Hozzáteszem ellophatatlan motor nincsen.
Én beszereltem és használom, remélem sosem kell riasztania.
Az enyém olyan érzékenyre van állítva, hogy a motor legkisebb mozdítására riaszt, akármelyik támasztón áll.
ha általad adott információ szerint járok el.
Üdv: Csaba