Az egyik haverom azt mondta,hogy miután a sósavval lemartam a rozsdát....tegyek bele szódabikarbónat mert az lúgos és így semlegesíti.....!
Ha ez se lesz jó akkor most már tényleg a kavics jön.....csak még nem tom,hogy fogom kiszedni belőle
mert elég furcsa a tank!
én már csináltam ilyet, a lególcsóbb mód ha kaviccsal, 10es anyákkal rázogatod, amikor kijótt mindenhonnan a rozsda akkor nitróhigítóval kimosod és Minarol nevű festékkel kell kilögybölni, elképesztő jó lesz
itt vidéken a babetták simsonok tankját egy jo adag kavicsos rázással pucojlák asszem :) gondolom némi benzinnel vagy ilyesmivel mellette. mossa és "csiszolja"/kotorja.
Hello! Az a gondom,hogy nagyon rozsdás a tankom!
Próbáltam már ipari sósavval és Trisóval is!
Szépen lehozza a rozsdát!
De miután kimosom a tankot és próbálnám megszárítani a rozsda ugyan úgy vissza jön
Valaki tudna valami okosságot mondani?
üdv
500e körül milyen endurokat érdemes nézni egy alacsony (170) kezdő embernek? vagy milyen hamar lehet megszokni így a magas ülést?
első motornak talán valami könnyebb 2T kéne, de tényleg tanácstalan vagyok.
Sziasztok! A segítségeteket és a tanácsotokat kérném mocivásárlással kapcsolatban. Nyáron rakom le a 125-ös jogsit, majd szeretném megvenni az első motoromat. Mindenképp használt endurót szeretnék venni. A kérdésem az lenne, hogy kezdhetnék-e biztonságosan, tanfolyamon kívüli rutin nélkül, forgalomban 125-ös mocival, vagy vegyek előtte a rutin kedvéért egy 50-est? 16 éves vagyok, kb 180 cm, 70 kg. Én a 125-ös Yamaha DT-ben és a 125-ös Honda CRM-ben gondolkodtam eddig (ezek tetszenek a legjobban + jók róluk a vélemények). A tanácsokat előre is köszönöm! E-mail: sithdanika@citromail.hu
Kérlek SEGÍTSETEK !
Bajba vagyok ! Van egy szerelmem .. Yamha Dt 125 nek hívják , csak az a gáz , h a motor külföldi papírokkal rendelkezik ! Spanyol származázű a kicsike , a Vámpapírja megvan ! Milyen kötelező papírok kellenek , a leműszakiztatáshoz , ( le akarom rendszámoztatni ) ELŐRE IS NAGYON SZÉPEN KÖSZI A SEGÍTSÉGET , NAGY HASZNÁT FOGOM VENNI ja és =) ÉLJENEK A MOTOROSOK!
Szerintem bátran kezdhetsz akár egy 400-as géppel is, ha van egy kis önuralmad, ugyanis a kisebbet elég gyorsan kinövöd. Nekem is ez a 400as az első motorom és nem érzem olyan erősnek hogy ne tudnám kezelni. Én a 400as Banditot, Hornetet, XJR-t és a többi hasonló gépet ajánlom neked, esetleg, ha sportmotort akarsz akkor 400-as GSX-R vagy CBR. Arra kell vigyázni, hogy ezek japán belpiacos gépek és az alkatrészellátás nem olyan jó, mint az itt értékesített motoroké.
Lassan végzem az fullos A jogsimmal, és már kezdtem nézelődni a piacon, ehhez kéne egy kis segítség. Full kezdő motoros vagyok (22 éves, így lett a teljes A ), elsőre mindenképp egy 125-ös vagy 250-es motort szeretnék, és valami sportosabb kinézetűt (nyilván ezért itt kérdezem :P). Kb 1 misim lenne rá, mindegy, hogy használt vagy új. Mit ajánlanátok?
Mindenkinek köszi a választ.
Visszaolvastam jó pár oldalt és én is pont erre az állás pontra jutottam. Bika lánc, bazi-nagy lakat kombó lesz a helyes út"
Jó minőségű és vastag láncot feltétlenül, és úgy kösd ki, hogy a lánc kicsit magasabban, a levegőben legyen, ne a betonon. Ugyanis a combosabb erővágót a betonon, lábbal nyomják.....
Ha nem hallod a riasztót akkor kár bele!
Jó erős vastag lánc,és mindenképpen kikötni valahova,mert ha csak magában zárod le úgy még feldobhatják 1 kisteherre!
Szevasztok!
Holnap hozom el a motorom és mivel parkolóházban fogom tartani, felmerül a biztonság kérdése. Tehát, tárcsafékzár és riasztó ügyben kellene egy kis jó tanács. A VI-ker-ben lakom, hova mennétek ha nem drágán de mégis jó minőségű komponenseket kellene vennetek?
Kötelező biztosítás kötésekor pedig kapsz egy igazoló matricát, azt meg ragaszd fel az ülés alá vagy a sisaktartóba, rendőr nézi igazoltatáskor. Elméletileg jól látható helyre kellene, de védett helyen nem szedi le senki.
Sziasztok ! Kérlek segítsetek nekem ! Külföldi ( svájci ) kivont forgalmis supermoto-t le lehet m.o-n műszakiztatni ? És ha igen, milyen összegre kéne számítanom ? Előre is köszönöm!
Nincs semmi, legyen eredeti példányod az adásvételiből, és mehetsz a biztosítóhoz kötelezőt kötni. Más nincs. Az adásvételi legyen nálad motorozáskor, mert azzal igazolod a rendőrnek, hogy a Tied.
Hello! Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy ha veszek használtan egy 50 ccm-es motort, annál mi az adás-vétel menete (tehát kell-e valamit átiratni, vagy hasonlók)?
Ha ez se lesz jó akkor most már tényleg a kavics jön.....csak még nem tom,hogy fogom kiszedni belőle
mert elég furcsa a tank!