Helló 1 pici segítéget kérnék tőletek Szeretnék picit váltani a motorozás terén csak a fárnya jogsim nem engedi A1 mi félée motort vegyek ami +bízható keveset fogyaszt jólnéz ki bírja tartósan a 100KM/h-t és elérhető áron hozzálehet jutni! vannak kiszemelt motorok de még nem tudok dönteni CBR-125 Yamaha XT125 Honda XR 125 AJP 200 SM köszi a segítségeteket!
Jah, nekem is ezt mondta a szlovák srác, h kijelenteni. Azóta megnéztem, és az annyit jelent, h el kell vinni az adásvételit az okmányirodába.
Köszi a válaszokat!
Kell.Ki kell jelentetned,le kell mondanod a biztosítást és ilyen alap dolgok.Pl én 1hete vettem Magyarországról motort és eredet vizsgálatra is el kellett vinni az előző tulajnak.
Mikor elvitték dániába a lányom kis polskiját(jót röhögtünk) semmit nem intéztünk, a dán srác gondolom valahol lejelentette, mi csak papírt kaptunk az önkormányzattól, hogy kivonták a forgalomból.
sziasztok jogsi ügyben kérnék tölletek 1 kis tanácsot.motor vásárlás előtt állok és csak akkor hozahatom el a motort ha megvan A-bol a jogsim, de a 2 évem majd csak májusban telik le!és az a kérdésem hogy beiratkozhatok e most a különbözeti vizsgára és ráérek majd később elmenni vizsgázni(2éven belül ha jól tudom) vagy majd csak a 2 év lejártával iratkozhatok be?
plz válaszoljatok
előre is köszi
üdv
Itt minden motor leírása fent van. Robbantott rajzok, villamos kapcsolási rajzok, stb...