Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Egy kérdéssel fordulnák hozzátok ami a következö:
Hogyan működik ez "A teljesítmény korlátozás nélküli motorkerékpár vezetési jogosultság 18. életév betöltésétől bejegyezhető, ha legalább 2 éve rendelkezik "A korlátozott" vagy "A1" alkategóriára jogosító érvényes engedéllyel. "

Újra tanfolyam, vizsga stb., vagy csak papírmunka?

Köszönöm!
Sziasztok!

Egy kis tanácsot szeretnék kérni. Valószínű elsziszegett a gázos csillapítás a hátsó központi rugóstagnál, és fel szeretném újítattni. A kérdés már csak az, hogy hova vigyem. Pesti szervízek érdekelnének.
Hálás köszönet a válaszért.
Sziasztok 16éves vagyok és a keeway exceed200-om cserélném egy 1990-es Suzuki Dr 600-ra már meg is van a kiválaszott motor a tulajjal is beszéltem ő is hajlik a cserére viszont egy gond van apám mindenképp le akar róla beszélni meg nem akar beleegyezni mert ez túl nagy nekem (jelzem majd 190cm magas és majd 100kg vagyok) meg hogy a keeway ha valami gond van egyből van alkatrész ehez a régihez meg semmi aztán majd tönkremegy és éveket állni fog meg hasonlóak! Itt a Dr hirdetésének linkje http://www.kepesmotor.hu/suzuk... ez lenne az valamit írjatok róla mert meg fogom mutatni a fórumot apámnak hogy mit írnak a motorról olyanok akik használnak használtak ilyen motort! Mind a negatívumokra mind a pozitívumokra kíváncsi vagyok megéri-e alapon! Egyébként a motort endúrózásra használnám mivel tanulok ezért főleg nyáron és hétvégente! A válaszokat előre is köszönöm! Nem mellesleg egy ilyen motor minden vágyam!

Üdv
Nem a bowdennél kell nézni , a karnál is kell lenni holtjátéknak, és azt elég egyszerűen tudod ellenőrizni!
a bowdennál van
Holtjáték van?
a blokkon belül nem lehet állítani szerintem
elvileg ezen csak a bowdenen lehet állítani,87-es évjárat.de télleg ugyanugy van visszatéve ahogy volt,és csuszik
Beállítottad a holtjátékot ?
sziasztok,125-ös yz-m most lett felujjitva,szakszerűen lett összerakva de valamiért csúszik a kuplung,pedig előtte semmi baja nem volt,mi lehet a baj?olaj?
eltörölte az új kormány.
Kismotorra nem kell semmi öltözék hivatalosan elég egy bukósisak, azon kívül nem szólhat bele, hogy rövidnadrág pólóban nyomod. Biztosítás valóban a te neveden legyen és legyen róla sárga csekk, meg egy adásvételi és már teljesen szabályos is vagy. Ja meg van matrica a biztosításról amit fel kell ragasztani a motorra, ha még él ez a matricás dolog.
Ilyet ne csinálj!
Üdv! Érdekelne a véleményetek. Nagyobb teljesítményű motort szeretnék venni, és korábban már az autókkal kapcsolatban nézegettem a luxusadó kalkulátort, hogy mibe kerül ennek az éves fizetése. Na mondom megnézem hogy ez motornál hogy van. Beírom az adatokat erre ezt írja: Vagyonadó: MEGSZÜNT
Már nincs ilyen?
Köszike !
Köszi a tanácsot,át is linkeltem :)
Ezt inkább a gyorshajtás topikba...
Nekem azt mondták, hogy nincs benne folytás! De én kifúrtam a kipufogó végét és szerintem jobban megy, meg a hangja is fasza lett! :D
Hi!
Ha ésszel mész vele(nem 110-el előzől kocsisort!)És nyitva tartod a szemed,hogy 50 körüli sebességre le tudjál lassítani időben
Akkor kicsi!
Üdv!
M jogsival mekkora a kockázata annak ha egy 125 ös Pl:Cagiva mito-val járkálni 50 esként?hamar kiszúrná a rendőr?
Hello mindenki!

azzal a kérdéssel fordulok felétek hogy milyen fajta hajtóműolajat vegyek a KTM EXC 250es gépembe, szart nem akarok! kösz a választ
Sziasztok ! nem tudja valaki 2004-es Honda Xr 125 - ös motor kipufogóban hol van a folytás ?
Nem tudom,jó helyen járok-e? Ismerősöm közel 1 éve (2009 08 02) motorral elesett a kaposvári úton (őz nekiugrott)fejéről leesett a sisak,mentő elvitte...,a motort elvitte az autómentő,vizsgálat után a törött motort visszakapták,de a rendszámot és forgalmit levették, és a BM önhatalmúan kivonta a forgalomból.Motor most a tulajnál a törzskönyvvel,de azt mondták a többit akkor adják vissza ha a gép meglesz csinálva :).Tavalyi évre ki is számolták napok arányába rá a teljesítményadót,ami be lett fizetve,de Ők mi jogon vonták ki? Ha a tulaj igy sérülten szeretné eladni a gépet,akkor hogyan adja el papir és rendszám nélkül?A gép 2011 02 hó érvényes műszakival rendelkezik.Hogy és miként kapja meg vissza papirjait?v. talán újra forgalomba kell helyezni?...
Sziasztok! segiséget kérnék! Motort szeretnék venni és ugy néz ki,hogy lehetőségem lenne hozzá jutni 1 rieju mrx 125 höz. Azt szeretném megkérdezni hogy mi erről a motorrol a véleményetek esetleg tapasztalat. Jah a motor yamaha blokkos. Köszönöm a segitséget előre is.
Nem cseerélem-csak ez lesz a tartalék