Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Számomra úgy tünik hogy hozzáértés nélkül cserélgetitek a váltót abban a nyomorult gépben. Ha ennek a tipusnek ez gyenge pontja , akkor nyílván a bontott cuccok is hasonlóan "szériahibásak lesznek". Azért egy ilyen művelet elött a hozott donort meg kell mérni, szemügyre kell venni., nem elég ha fényes!Kukactengely kopottsága, léptetővillák vastagsága, a léptető villák hornyának vastagsága a fogaskerekeken. A kapcsolókörmök legömbölyödöttsége a fogaskerék oldalán , és a kapcsoló"zsebek" élének legömbölyödöttsége határozza meg a váltó állapotát. Ez nem virsli hogy valamit beledarálunk ami nem toll meg köröm, aztán majd lesz belőle valami!
Úgy vélem a szakértelmen kivül minden adott a környezetedben.
A gyári méretek és tűrései szükségesek egy ilyen vizsgálathoz, amit service manuale-ban találsz meg.
SOS valaki elmonhatná mit rontok el
a mocimba már a második váltó van de mostse jó,mindig a harmadik sebesség szarik be,mert mikor 3-ba van zörög rendessen az egyest meg kidobálja.Multkor ledarált két kereket is,és benn maradt hatodikba
Ma hoztak egy váltót bele lett téve de mostmeg kidobálja az egyest meg megint zörög 3-rom ba áááááááááá
aki tud valami tanácsot adni annak örök hála! am6 minarelli blokkrol van szó.
Gondolom valahol az Alföldön laksz, van esetleg SKYPE- od ? Keress az e-mail címem alapján. ott megbeszélhetjük részletesen. A szerelő valamit elnézhetett.
A 17-18 számú alkatrészeket vedd részletesen szemügyre!
pedig hidd el,épp most szedtem szét,és sehol semi állítási lehetőség
(ennyi a kuplung)
Ezt az esetet nem tudom elképzelni ! Akkor a lamellák kopása miatt előálló holtjátékcsökkenést nem lehetne beállítani !
És ha nem találok sehol állitási lehetőséget,semmi csavar hozzá sehol semmi ,csak a kosár,
Kössz a választ! Most beszéltem a könyvelőmmel ,azt mondja nincs bejelentési kötelezettséged ha eladsz egy gépjárművet.Szerintem nem engem akarnak basztatni hanem a vevőt valamiért.........?
Üdv gergicske!

Szerintem hívd fel telefonon az ügyintézőt, az majd elmondja a teendőt. A saját lakhelyeden is érdeklődhetsz bár találkoztam már tudatlan ügyintézővel is mert amilyen jogszabályok nálunk vannak hát....
Sziasztok!Segítség!Tavaly eladtam egy motort(sv650).Most kaptam a vevő helyileg illetékes apeh-játol egy levelet amiben nyilatkozatot kérnek az adás vétel körülményeiről!Be kellet volna jelentenem a tavalyi adóbevallásban jövedelemként vagy mi?Most meg akarnak büntetni a vérszívók vagy mifaszom.............Valaki járt már így? Segítsetek légyszi mit lehet ilyenkor a céljuk?
Köszönöm!
Sziasztok!
Meg tudjátok nekem mondani,hogy fel lehet-e ide avi videót tölteni, és mekkora méret a max?
Köszönöm a segítséget!
Csak annyi pénzt hagyj ott a motorért, amennyit legrosszabb esetben is ér. Valamint ajánld fel, hogy a vételár hátralevő részét akkor fizeted ki ha tényleg nincs "nagy" baja. Ha bizalmatlan, akkor tegyétek ügyvédi letétbe a fennmaradó részét a vételárnak... a többi részét remélem hozzá tudod már képzelni.

Nem új motort vásárolni mindig rizikós

( am meg, ha tényleg csak karbipucolást igényel, akkor a kedves eladó miért nem végzi el, ha el akarja adni a gépet, ami amúgy nem "sáros". Egy alapos karbipucolásnak nincs nagy anyagi vonzata )
Alkudni? Ha nem indul be, akkor az eléggé zsákbamacsek. Ki tudja, h azért nem, mert kettétört a főtengely, vagy csak mert szar az aksi...
Sziasztok!

Motor vásárlá előtt állok és a kinézet példányrol annyit kell tudni,hogy régóta állt most nem indul be.
Állitolag karbi pucolás kell neki az eladó szerint.
400-as gsxr-röl van szó.
Van valami olyan praktika vásárlásnal amit tudnátok ajánlani vásárláskor?

köszi

köszi a választ!
Üdv mindenkinek van egy kérdésem szerintetek bele merjek vágni egy Yamaha Jog 2ja cdi-jébe.válaszokat thx.
Hey!
Mindenre van megoldás.
www.futomu-tuning.hu
Itt felújítják jó árban...
Olvass vissza pár oldalt és megtudod...
Hali!

Külföldi motor papíroztatása milyen paparok kellenek hozzá?
Osztrák papíros mocikat nehéz fogalomba helyezni?

Előre is köszi

Üdv
Akkor ott kezdjétek !Olyan nincs, hogy csak a bowdennel állítható, mert holtjátéknak mindkét helyen lenni kell.Oldaldekli le, és megkeresni a belső állítócsavart !
a karnál szinte semmi nincs
Köszi a gyors választ!
különbözeti vizsga némi tanfolyammal........nem tart sokáig és nem is annyi mintha az egészet kéne csinálni...