Szeva!
Én ma késő délután voltam "Zobákosítani" a gumit
7végére már kiskecsi is invitált, de az a helyzet hogy egy árva petákom sincs
Beszélj vele, ő biztos ott lesz Zobákon
Sokszor van pl amikor bekanyarodok valahová és gyorsítanék,hogy érzem dobálja a láncot,ezért kicsit szoktam csúsztatni a kuplungot.
Vagy ugyanez van pl szűk fordulókban,körforgalomban is néha.
Régebben visszaváltottam,de olvastam,hogy lehetőleg ne tegyük egyesbe,amíg nem állt meg a motor.
Gondoltam igaz lehet,mert tényleg nagyot csattan a váltó,ha menet közben teszem egyesbe,ezért elkezdtem ilyenkor inkább csúsztatni.
Viszont most beszéltem ismerősökkel,akik azt mondták,hogy ezzel csak tönkreteszem a kuplungot.
Kb 1000km-t mentem az "új technikával".
Ennyi idő alatt kinyírhattam a kuplungot?
Helló mindenki!
Endurót szeretnék venni, lehetőségek:
KLR650,XL600,XR600,TTR600.
Szerintetek melyik a legjobb választás könnyű terepen való motorozáshoz?
K.b.300.000 Ft ot tudok rá szánni.
Veszel egy kannába 5 l benzint, beteszed a táskádba aztán megnézed mennyit megy el a villogó lámpától kezdve.
De annyit illene tudni, hogy a "tartalék" nagyjából 50 kilométer megtételére elegendő. Az autóknál is.
a bank az mindígis átbaszott mindenkit
erről az üzembentartó dologról énse tudttam eddíg
az adásvételire én nem szoktam írni dátumot mikor elhozom a motort mert nemtudom mikor érekrá átiratni
utólag csak egy telefonálással le kell egyeztetni az eladóval a dátumot hogy egyforma legyen
én még nem voltam de azért ajánlok egyet
kakucsringen szokott lenni ingyenes, vagyis csak a pálya használatért kell füzetni, akkor pályázhatsz meg tréningezhetsz
haverok voltak ijenen
mindenkép valami rövid 1 naposat keress hozzád közelit
sziasztok valaki mondja már meg nekem hogy a 2002-es 600 as gsxr hány km-ert tud menni ha felvillan az üzemanyag jelző lámpa vagy hány liter benya van még benne olyankor
Helló ! Segítséget szeretnék kérni tőletek :D nemrég vett motoromra (Kinroad XT50GY...Jiangsu,cross motor,4ütem,kína:(.. ) szükségem lenne : láncvédőre illetve gázkarra.Ha valaki tud valami jó ajánlatot az legyen szives írni privát levélben vagy : kridom@soma.sk - email címre.Előre is köszönm
Most hogy gondolom tényleg van benne de mi francért nem leeht gyárilag beletenni a hátsó lámpába miért kel külön mert nekem se gyári rendszámtartó van rajta gondolom azon volt de akkor is egyszerűbb lenne ha a burában lenne nem kéne ilyen szarokon aggódni.
Helló.
A mai nap voltam a motor vizsgáztatni és mondta a csávó ott hogy rakjak majd rá hátulra a rendszámtábla alá vagy fölé prizmát.
Csak érdekesség képen kérdem hogy mióta van ilyen hogy kötelező oda vagy lehet én vagyok nem elég de tájékozott de mikor tavaly vittem fater MZ-t akkor nem kértek ilyet.
Szóval most akkor mi van ezzel a prizma dologgal?
Sziasztok lenne 1 nagy kérdésem és a segítségeteket várnám.vettem egy 2002-es 600-as gsxr t és hat elég neccesen ér le róla a lábam.Hogyan tudnám lentebb vinni a seggét anélkül hogy veszítene a menetstabilitásból?A közép telót már összehúztam amennyire lehet de szinte semmit nem értem el.Vele valami több kéne.előre is köszi
Tanulságos történet , hogy más ne járjon így !
Motort vásárlás előtt álltam ki is néztem fel is hívtam az eladót.El is mondott mindent mit tudnom kell. A motor hiteles , és kpra szeretném megvenni.Egyeztetés után el is mentem megnézni ,KP a zsebbe utánfutó bérelve stb(160km oda vissza). Szép volt tetszett kelet is majd jött az fizetés 2 variáció volt. Kifizetem neki a pénzt adás-vételi hozom a motort ,rendezi a bankot és küldi a törzskönyvet.A második :új időpont adás-vételi bemegyek vele a bankba kifizetem a tartozást megkapja a törzskönyvet (1 hét)hozom a motort .Hosszas tanakodás után úgy döntöttem az első nekem kedvezőbb a másodikkal se járnák jobban.Meg is történt a papír munka stb. a motort el is hoztam .Egy hét múlva hívom: hol a törzskönyv? válasz még nem kapta meg . Hívom másfél hét még mindig nincs meg de ö be fizette és bármikor megjöhet meg is adta a z ügyintéző számát és beszéltem is vele aki elmondta adminisztrációs hiba volt kicsit csúszik .Belenyugodtam nem vert át befizette.Hív is pár nap múlva meg van (a15 napból volt vissza 3 hogy a nevemre tudjam íratni és mért nem bele eset a hétvége )nem volt mit tenni megint kocsiba ülni elmenni érte és új adás-vételi ( 160km).Meg is kaptam mindent meg is volt minden papírom,kötöttem bíztósitás megcsináltam eredetvizsgát. Irány az okmány iroda . 2 óra várakoztam bejutottam ,oda adom a papírokat erre a ügyintéző azt mondja nem jó ( És itt a lényeg!) nem tudja átírni a nevemre mivel nem a tulajdonstol vettem meg a motort hanem az üzemben tartótol! A forgalmiban a kitöl vetem a motort üzemben tartóként szerepel a törzskönyvön pedig a bank a tulaj !A az üzemben tartó akkor válhat tujadonosá amikor kifizeti és a nevére veszi és így adhatja el .Kérdezem mit lehet akkor tenni, mutatom a bank által küldöt levelet amiböl fénymásolatot kaptam hogy ki van fizetve stb , jó lenne ha az eredeti lenne (de az ugye a másik félnél van )így mehetne tovább a dolog . a másik fél meg fogják büntetni hogy nem irata át a nevére .
mondanom se kell nem láttam az idegtöl . Felhívom a Úriembert és közöltem vele a híreket és meg ígérte postázza az eredetit . Itt tartok most .Kicsit hosszúra sikerült !Számomra tanulságos volt és utána járhattam volna a dolgoknak ,aki hasonló képen szeretne motort venni az járjon utána az okmány irodába ,bankba hogy működik a dolog
Sziasztok kineztem magamnak egy Husaberg TC 450 -est es egy Suzuki DRZ 400 E-t mejik lenne a jobb valasztas mejik a nem szervizigenyesebb ! elore is koszonom
Sziasztok.
Hozzáértők tanácsát szeretném kérni.
Kinéztem egy gépet,Kymco People 250,2005-ös évjáratú,18000 km van benne,egygazdás,szemre egyben van,motorja szépen jár.
Van valakinek esetleg tapasztalata vele,mennyire jó,megbízható gép?Mire kell odafigyelni vételnél,van-e típushibája?Fogyasztás meg ilyenek.
Minden infót megköszönnék.
Én ma késő délután voltam "Zobákosítani" a gumit
7végére már kiskecsi is invitált, de az a helyzet hogy egy árva petákom sincs
Beszélj vele, ő biztos ott lesz Zobákon