) de ebay-en 290 EUR+ szállítási költségtől (18-30 EUR) kezdődően találtok
. Nem kell kivenni a hangtompítót belőle, mert azzal együtt produkálja ezt, megmondom őszintén még nem próbáltam enélkül (pedig azóta mentem már vele majd 1000 km-t), de egyszerűen nem érzek késztetést rá, de nyílván ki fogom majd próbálni városban és pályán. Ha lesz szabad időm felveszem vidire és iderakom a kétkedőknek, csak a szabadidőt mocin töltöm, otthon meg nincs sok időm család mellett. Még az Eringes onboard felvételt sem vágtam meg, csak kiírtam dvd-re. Lippi van sokat rajta és Cápa húz el párszor. Legközelebb saját tempót fogok menni és nem állok be senki mögé, akkor többőtöket tudom megörökíteni.
)
) Tréfát félretéve, egyáltalán nem bántam meg. A literes sportmotorok közül mindet kipróbáltam, sorosakat is, V-ket is, mindegyikkel az a bajom, hogy nem érzem a motor súlyát, fingom sincs meddig dönthetem, csak arra tudtam hagyatkozni, hogy "biztosan tudja, mert láttam már vele embereket kanyarodni".
egyaltalan, hogy lehet egy lapon emlegetni ezeket?
A kerdes az lett volna, hogy van-e valaki aki modositott (esszeruen roviditett) attetellel hasznalja a Z-t, mondjuk egy elol 14 fogu lanckerekkel? Es ha van ilyen, akkor mit tapasztalt?
Vegulis mindegy, mar megrendeltem a kisebb lanckereket, hadd menjen!
Meg sajna nem erkezett meg
de ha megjon, akkor majd en felteszem....
. Normális fénynél még nem csináltam képet (ezek is nem tiszta mocinál készültek).
csak füldugó kell, de azt a gyári dobhoz is használom, szal mind1...), integrált ledes hátsó lámpa, rendszámtartó. (még jön króm kormánysúly és 3 cm-t emelő fém betét amitől jobb lesz a visszajelzése a gépnek)
, mert csak 1 licit volt előttem... szóval ajánlom mindenkinek.
VÉÉÉÉÉÉÉGRE elkészült a motrom!
Gyönyörű a lambo narancs! És gyonyorűen szól illetve néz ki a LASER EXTREME kupffom is!
Képeket majd tolok fel, amint lesz fényképezésre alkalmam (kölcsön gép)
CoR