, de ténlyeg, igazán köszönöm a segítséget.
úgyis ez az első ami dőlésnél/esésnél beletörik a fŐŐŐdbe
. Mondjuk azért az igényesség általába jellemez, de a Rizomára nincs most javam és kitudja mkor lesz, de addig is jó lenne valami tükrencs :)
.
.
.
, de főleg szubjektív /ezé no vita/.
.
82-ben lett kismotorjogsim .de már előtte kb 1 évig barmoltam egy istenverte Verhovinával, amit kb annyit toltam mint amit mentem a hátán! Nekem mindegy mire ülök mindent élvezek! Holnap meg megyek a tótokhoz munkát vállalni, igy lassan megyek Anya után csicsikálni ágyikóba, mert koránkelés lesz! Még a februárt birjátok ki ,aztán nyár lesz meg baromi nagy csapatásokkal tüzdelt fürdősbulis Z-találkozó
!
Bar meg mindig nem fogom fel, hogy lehet a gixer utan felulni egy ilyen uszalyra.... Pontosabban soha nem is fogom felfogni, nem is ertem minek gyartanak ilyeneket. De valoszinu bennem van elallitva valmi
, mert ugyebar nem egy, nem ket kajlaszarvu csoszog az utakon. Milyen cetkad volt?
Nezd meg az enyemet a kepeknel!
Az sem volt csúnya darab. Sőt nagyon szép egyedi festése volt.
? Az utolsó írásod kicsit zavaros
, de oda se neki minnyá belökök 2 dekodert /Egger/ aztá szinkronba nyomom
.
.
Egyébként már megkezdtük a forgalmazást, plexiből már jött is egy Z750-re, 5 napig volt nálunk, el is vitték. Egy héten belül rendelek tőlük, úgyhogy ha kell esetleg valami, azt addig jó volna ha jeleznéd, mert úgy kapod meg leggyorsabban. Ami most rakáron van perpill ehez a típushoz tőlük, az egy fekete sárvédő láncvédővel együtt, és kormánykiemelő.
Rendszámtartóból én a Valter Moto-t ajánlom, egyrészt olcsóbb, másrészt jobban is néz ki szerintem. Van raktáron is, 10.900 Ft.
Ha ragaszkodsz a Barracuda rendszámtartóhoz, természetesen megrendeljük neked!