Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez esetleg?
Sziasztok!
2008 zx10r-re keresek rövid dobot összekötővel.Bódis Gp,Akrapovic ezekre gondoltam.Csak szép állapotú.Kinai nem jöhet szóba.
itt a párja. Igazi átverős nepper árulja, aki utálja a magyarokat: https://www.hasznaltauto.hu/motor/kawasaki/zx-10_r_ninja/kawasaki_zx-10_r_ninja_garancialis-20188948#sid=63d4705e-b133-47cc-845f-699345523e65
ma néztük meg soha nem láttam még ilyen rossz állapotú motort. széttörve, fék, nincs, ömlik belőle az olaj, motor gyenge, stb. Évjárat km átverés.
Vennék zx10r-t, de nem ilyen szemetet mint ez:
https://www.hasznaltauto.hu/motor/kawasaki/zx-10_r_ninja/kawasaki_zx-10_r_ninja-20634331#sid=8d87c03c-d19c-45dd-867a-d2f8d282a006
Üdv, kipufogo+ katalizátor megvan esetleg a 2008 zx 10 hez? köszönöm!
Sziasztok,

Segítséget szeretnék kérni tőletek.
Kawasaki zx10r gen2 motoromhoz keresnék hátsókerék tengelyt
Segítséget előre is köszönöm
Üdvözlettel Coldrex
Köszi
Én vettem meg őket lassan 1 éve.
Hali
Ezek az idomok meg vannak még?
Nagyon szép gép.Gratula
A mai nap foglalóztam egy 2008 zöldet. 🙂
https://www.kepesmotor.hu/kawa...

Az ár bőségesen alkuképes.

Nem dicsérni akarom, de tényleg szép állapotban van, és nem egy pályán leharcolt darab, én biztosan nem jártam vele még autópályán sem, az előző, 60 év körüli német tulaj sem szerintem.
Tényleg messze vagytok egymástól. De az állapot rendben van nagyon. Gratulálok hozzá. Mondjuk érdemes lenne bevállalni a távot, ha csak az az akadálya a vételnek.
Ha nem lennél olyan messze tőlem (Sz-Sz-B megye legkeletibb városa), tudnám ajánlani a sajátom...
Sziasztok!
Keresek szép állapotú,nem törött 2006,vagy 2008 kiadású motort.
Köszönöm.
üdv,mindenkinek,2007es,10 es tulajdonos lettem,de van egy kis probléma,az egyik trafó nem működik csak fordulaton,ha van valakinek eladó jelezze!köszi
Szia! Igen meglett. A pumpának a szűrője volt koszos. Sokat állt a vétel előtt a gép, belerottyant a benya és használatba vétel után jól felszedte a trutyit. Pucolás után működik szépen.
http://youtu.be/akjSsKuhinQ

Igaz 2008-as, de 0:51-nél ott a szürö, meg láthatók a tömítések- o-gyürük...
Itt ugyan nincs részletezve:
https://www.partzilla.com/cata...
, de szokott lenni egy finom üzemanyagszürö a pumpa elött.
https://images.search.yahoo.co...
Ezeken az általános pumpáknál látni azt a kis "zsákot".
Èrdemes kiszedni és átnézni, kitakarítani, mert lehet már részlegesen el van dugulva. Ennyi idös motornál nem válik kárára, ha át van nézve. Elötte érdemes berendelni azt a pár tömítést mivel a csatlakozó felületek tömítve vannak.
Szia nálunk is ez a baj,benzinpumpára gyanakszunk,....nálad meglett a hiba?
2004 felni tud törni, hajtókar néha csinál a blokk oldalán szellőző nyílást, ha kiírják a tiltást a generátor szétrobban. Öreg motor már használni.
2006-os nehezebb
2005-ös golyóálló, a 2004-es problémás.
Az 1 generációnál a váz repedése szokott gondot jelenteni, ráadásul kívülről láthatatlan helyen, valamint a generátor szokott szétrobbanni, a második generációnál pedig a szeleptányérok hajlamosak tönkremenni, nem kell mondani, hogy mi marad a blokkból, ha a szelep beleesik a hengerbe... Ezen kívül mindkettő gyenge pontja a féknyereg, hajlamos lelevegősödni magától, illetve a váltó se a legerősebb pontjuk, a 2008-2010-es modellekét szokták beletenni, azok kicsit erősebbek. Ezeket olvastam róluk.
Sziasztok!
Első és második generációs ZX10R-ek szempontjából érdekelne mik azok a típus sajátosságok, típus betegségek amikre vétel előtt mindenképp érdemes odafigyelni, rákérdezni az eladónál stb. Illetve a két generáció közötti eltéresek és sajátosságok is érdekelnének.
Köszönöm előre a válaszokat!