Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv, kipufogo+ katalizátor megvan esetleg a 2008 zx 10 hez? köszönöm!
Sziasztok,

Segítséget szeretnék kérni tőletek.
Kawasaki zx10r gen2 motoromhoz keresnék hátsókerék tengelyt
Segítséget előre is köszönöm
Üdvözlettel Coldrex
Köszi
Én vettem meg őket lassan 1 éve.
Hali
Ezek az idomok meg vannak még?
Nagyon szép gép.Gratula
A mai nap foglalóztam egy 2008 zöldet. 🙂
https://www.kepesmotor.hu/kawa...

Az ár bőségesen alkuképes.

Nem dicsérni akarom, de tényleg szép állapotban van, és nem egy pályán leharcolt darab, én biztosan nem jártam vele még autópályán sem, az előző, 60 év körüli német tulaj sem szerintem.
Tényleg messze vagytok egymástól. De az állapot rendben van nagyon. Gratulálok hozzá. Mondjuk érdemes lenne bevállalni a távot, ha csak az az akadálya a vételnek.
Ha nem lennél olyan messze tőlem (Sz-Sz-B megye legkeletibb városa), tudnám ajánlani a sajátom...
Sziasztok!
Keresek szép állapotú,nem törött 2006,vagy 2008 kiadású motort.
Köszönöm.
üdv,mindenkinek,2007es,10 es tulajdonos lettem,de van egy kis probléma,az egyik trafó nem működik csak fordulaton,ha van valakinek eladó jelezze!köszi
Szia! Igen meglett. A pumpának a szűrője volt koszos. Sokat állt a vétel előtt a gép, belerottyant a benya és használatba vétel után jól felszedte a trutyit. Pucolás után működik szépen.
http://youtu.be/akjSsKuhinQ

Igaz 2008-as, de 0:51-nél ott a szürö, meg láthatók a tömítések- o-gyürük...
Itt ugyan nincs részletezve:
https://www.partzilla.com/cata...
, de szokott lenni egy finom üzemanyagszürö a pumpa elött.
https://images.search.yahoo.co...
Ezeken az általános pumpáknál látni azt a kis "zsákot".
Èrdemes kiszedni és átnézni, kitakarítani, mert lehet már részlegesen el van dugulva. Ennyi idös motornál nem válik kárára, ha át van nézve. Elötte érdemes berendelni azt a pár tömítést mivel a csatlakozó felületek tömítve vannak.
Szia nálunk is ez a baj,benzinpumpára gyanakszunk,....nálad meglett a hiba?
2004 felni tud törni, hajtókar néha csinál a blokk oldalán szellőző nyílást, ha kiírják a tiltást a generátor szétrobban. Öreg motor már használni.
2006-os nehezebb
2005-ös golyóálló, a 2004-es problémás.
Az 1 generációnál a váz repedése szokott gondot jelenteni, ráadásul kívülről láthatatlan helyen, valamint a generátor szokott szétrobbanni, a második generációnál pedig a szeleptányérok hajlamosak tönkremenni, nem kell mondani, hogy mi marad a blokkból, ha a szelep beleesik a hengerbe... Ezen kívül mindkettő gyenge pontja a féknyereg, hajlamos lelevegősödni magától, illetve a váltó se a legerősebb pontjuk, a 2008-2010-es modellekét szokták beletenni, azok kicsit erősebbek. Ezeket olvastam róluk.
Sziasztok!
Első és második generációs ZX10R-ek szempontjából érdekelne mik azok a típus sajátosságok, típus betegségek amikre vétel előtt mindenképp érdemes odafigyelni, rákérdezni az eladónál stb. Illetve a két generáció közötti eltéresek és sajátosságok is érdekelnének.
Köszönöm előre a válaszokat!
Nem nagyon, de ami volt az már kijött rajta. A fesszabályzóra volt visszahívás, az 2x is meghalt az enyémen. Másra nem emlékszem.
Sziasztok,
Szeretnék venni egy ZX-10R 2008-as évjáratú motort.
Egyelőre csak nézegetem a hahu-t. A kérdésem az lenne, hogy ennek az évjáratnak volt-e valami szériahibája?
Válaszotok köszönöm előre is.
Sziasztok,
Keresek 2004-es ZX-10R-re combtakaró idom párt. Tel: 06706805765 ballazoltan@gmail.hu
Köszi!
Sziasztok! Tanácsot szeretnék kérni. 2011-es Kawasaki ZX10R-em van és az a helyzet, hogy 8-10.000-es fordulatnál megtorpan, elmegy az ereje (minden fokozatban). Teljesen elmegy az ereje akkor is ha lassan érem el ezt a fordulatot és akkor is ha hirtelen. Korábban FI hibát dobott 63-as kóddal, ami exup hiba. Kiderült, hogy nem jól működik az exup motor. Ki lett cserélve egy új szervóra, ami most szépen dolgozik, a hibakód sem jön fel, de a motor továbbra is megtorpan 8-10e RPM között. Hibakód nincs, semmi jelzés, csak a tünet. Volt már valakinek ilyen? Baromi frusztráló. Köszi!
Sziasztok!

2004 ZX10R-hez keresem az alábbi idomokat
- Bal-Jobb faridom
- Jobb oldalsó felső fejidom
- Jobb oldalidom

Ha lehet, akkor zöldet keresnék.