4000 fordulaton pengetem neki. Mondjuk a hőcserélő csöve egyszercsak elrepedt azt nyomta a fenékvíz tetejére a gázolajat
Gépszag volt a kabinba mint egy csatahajóba.
Egyébként eredetileg ez egy pumpás rendszer volt adagolós lett minden minimálra egyszerűsítve
A idén a hajtóművel voltak problémáim, talán megoldódott.
) 75 lóerő és nem lehetett vele autózni kín volt. zabált is meg hangos is volt.
Mindíg kínlódnak vele valamit. A d4d hájesz ugyanaz a kaszni mint a régi, talán kicsit rondább. Valamivel csendesebb, mint elődje. Ezeket a 80-90 lovas t5-öket meg helyből átugrom a 350 nm-errel.
Egy nyers komfortalan autó, 25 évvel ezelőtti megoldásokkal. Amikor 2006 ban debütált a tesztelők főcímnek azt adták "Vissza a múltba"
Én 170 cm-nekl tökéletes. Az üllésből kifordulsz kanyarban én a kartámaszba kapaszkodok
Az enyémbe még csak villany ablak sincs mondjuk hozzáteszem nem is nagyon hiányzik.
5 köbméter rakodótér két tolóajtóval könnyen pakolható én szeretem
Amit nagyon hiányolok belőle az a 6 gang
100-nál 5 be 2800 forog 120-nál 3200-at. Ezért is eszik 8 litert
A régi 6 mázsás szvittyekbe raktak 1.0 motort
A nagyobb motorja is csak 1,4-es. Ezek tuti turbósak máshogy nem lehet
Kinyírják őket a gari után egy hónappal mint a kugákat. 100 ezer km azt lehet leadni a blokkot a méhtelepen
Fater vitarája az egyik 1,6-os a másik 2.0 benzines. Nem megy, cserébe sokat fogyaszt de legalább az életben nem ölöd meg.
két év alatt egy olajjal? évente 2-szer kell cserélni nálam pl. Bár a feleségem autójába csak a kötelező szervíznél van cserélve bőven csereperiódus előtt. 2 hónap múlva esedékes a kötelező most van benne 9000 km-er azaz arányosan 10 800-nál lesz lecserélve 15 ezer a csereperiódus
De most mennem kell...
Ennyi pénzen új zsigulit vagy dácsia dasztlert lehet esetleg kapni, esetleg a teljesen csumpi skodákat.
6-8-10 millért lehet kapni szerintem valamire való autót mostanság, de mindjárt felszaladok néhány honlapra, hogy hol tartanak mostanság az új autó árak mert nem vagyok ezen a téren naprakész
én a 3 autóba amit használok kb. 2 ft körül tankolok egy ében
Én pl, nagyon szeretnék megspórolni ennyi pénzt azért, hogy ez a kltsg ne legyen
Még ennek nem érkezett el az ideje amiíg a háttér és egy normális akksi rendszer nincs kifejleszteve. Én nem cserélgetem az autókat 2 évente mert nem találom értelmét. Énnekem az az autó ami bejön 10 évig is az. A tojotákra az olajcseréken, gumikon szűrőkön kívül összesen nem kellett költenem fél millió ft-ot. A mostani hiacom 10 éves és 8 éve most nyüstölöm, egy kuplungszett lett benne cserélve meg 3 szor vezérlés. Ami megynyomta egy kicsit amikor a diffit szar olajjal öntötték fel(mert ez valami sper diffis vagy mi a tököm) azt a gahgyi olaj amit beleöntöttek megette a csapágyakat na csak a c4 csapágy volt vagy 140 ezer
Az aszony autója 5 éves 4 éve van nálunk egy hátsólámpa izzót cseréltem másról nem tudok
Városban nyáron 8-8,5 ,dinamikusan járok vele,télen fél literrel több,pályán 10 körül.
Az enyém 100 ló,szerintem élhető!