Nem volt egy olcsó motor már akkor sem (egyik Honda sem az)!
Meg inflációtól függetlenül azért kurvára nem mindegy hogy 10 év alatt csökken valaminek az értéke a felére vagy 3 alatt...szerintem
Ja a 300-ast?Hát inkább úgy mondom hogy megveszi azt amelyik tetszik neki és jó árba van azt újítgatja meg feldobja hírdetésbe.Azt ha elviszik vesz egy másikat.Igazából nyeresége semmi rajta mert ha valamit felújít akkor bukja azt amennyivel többért el tudja passzolni!
Azóta mi is hozzányúltunk!Komplett motorfelújítás csapágyak cserélve a kerekekben rugóstagnál!Semmit nem kell költeni most rá.Láncszett is új meg a gumik is!De a tiedét se adod drágán!Szépen karbantartott motor!
na pl ezt mondom!
szép motor de a sógorod kb a 3.gazdálya.
ez volt győri motor is 11es rajtszámmal.
kapott egy felnifestést meg egy új matricát idomot és fullos a gép!
Azért az használat-függő is erősen, nálatok a sziklák 1-2 hónap alatt megeszik a gumikat, én meg másfél évig elmotorozok egy hátsóval itt a homokban...úgyhogy nekem az extrák több pénzembe kerültek a motoron mint a kopóalkatrészek (bár ennek nyilván az is az oka, hogy kurva keveset motorozom mostanában)
Kaszás látod milyen nagyvonalu dániel?!Pedig ő se ingyen szerezte Amúgy ha már reklám akkor a Sógor EXC-je is eladó 200-as full full állapot +idomszettel +lámpával +kézvédővel +amiket látsz nem alku tárgya hanem a motor tartozéka!
ez egy érdekes és kényes dolog!
szétbasz az ideg ha arra gondolok hogy mennyit bukik rajta az ember.
2007 májusba vettem a ktm kereskedésbe újonan 1,8ért.
750re gondoltam.
Amik rajta voltak a motoron amikor még ezt használtad, kézvédő, rezóvédő, mittudomén...amúgy hogy megértesd miért mondtam, ahhoz vissza kéne olvassál tegnapelőtt estig, de erről a saját érdekedben inkább lebeszélnélek
Meg inflációtól függetlenül azért kurvára nem mindegy hogy 10 év alatt csökken valaminek az értéke a felére vagy 3 alatt...szerintem