Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szia,
van,ha érdekel 70 3179083

üdv,P.
Berúgó kart keresek xr600 hoz!De ez is elég ami a képen van
XR600 hoz keresek berúgókart!Akinek van esetleg jelezheti felém képpel és árral!

üdv
Sziasztok!2004-es Kawasaki z750-hez keresek jobb oldali műszerfal betétet.Széles utat mindenkinek !
Már megoldódott!
Sziasztok!
Yamaha Fz6 (07)-hoz keresek teleszkópszárat, ha valakinek van, esetleg tud ilyet az kérem jelezze! Köszönöm!
Ment az emil.
Szia,
Van mind a kettőm.
Sziasztok!
Suzuki Gsxr K2-höz keresek első sárvédőt és gyári, átlátszó plexit.
Esetleg, ha valakinek van elfekvőbe....

Köszi!
Yamaha fzr 1000 teleszkóp pár, központi teleszkóp kerekek fék tárcsák Fék nyergek stb...eladó! 70 320 1667 [email protected]
Üdv! Yamaha MT-03-hoz keresek kipufogó dobot.
Heló 1991 es kx 250 hez kéne nekem berugókar
szevasztok!

valakinek van elfekvőben 04-05ös zx10r-hez tükör?

Üdv,

Suzuki Bandit GSF 1250 2008-as évjáratúhoz keresek bal oldali utas lábtartót(felső részét, ami a motorhoz kapcsolódik, de lehet egyben az egész is), akár újat, akár használtat.

Köszi
Sziasztok

keresek tuareg v pegaso 600 rotax blokkos mociról sziívócsonk gumit ,vagy etx350 ről is jöhet
Előre is köszi
[email protected]
Üdv a Fórumosoknak!
Eladó pár mázsa V2-es alkatrész.
Xv535-750-750Se-xv1000-xv1100+Honda Vt500-750-1100
Tel:06703525376
Üdv Kaczkó
Lehet egyszerubb lett volba ha kinyitom a szemem. Holnap hivlak
Egy telefonszamot vagy email cimet tudnal adni?
nekem van yamaha fazeré 8 ezer a kettö ára kompletten
Sziasztok!

Cagiva Elephant / Tamanaco típusú motoromhoz keresek bármit, ami gyújtással kapcsolatos.
Alaplap, trafó.
Mivel még nem tudom, konkrétan mi baja, így csak érdekelnének, van e egyáltalán alkatrész, s ha van, milyen áron kínálja az eladó. Garanciát vállal e rá?

Bontott, vagy új. Bár az utóbbiba nem reménykedem.

(Szikrát nem ad. Eleinte ledadogott, zuhant a fordulat, még szívatóval se jött rendbe. Lövöldözött mint egy vadász, oszt végleg leállt.)
az új akár 15 is lehet de 10 alatt még sehol sem láttam
Kompletten kéne, megpróbálom a twinmotort de Laci olyan árat fog mondani hogy elnevetem magam rajta
szerintem bármelyik bontóban kapsz ilyet 3-5 ezer körüli áron
ha a felső rész nem kell alsó nekem is van
HASONLÓ kormánybefogót keresek csak 22-es kormányhoz. A lényeg, hogy 1 csavarral lehessen a villahídhoz fogatni.
Sziasztok!
ZZR1100-hoz keresek doboz tartó konzolt, esetleg dobozokkal együtt.