Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jaaaaaaa és ami nagyon fontos idén is vállalok ám oktatást, és mivel idén az idő is elég kegyes hozzánk mostanában ezt már jó páran ki is használták!
Végre megérkezett a jó idő és bár igaz, hogy a Hungaroringgel most problémák vannak motorozás trén, és sajnos én sem tudom, hogy hogy alakul majd! Remélem az idei verseny sorozatotokat azért csak megtartják még valahogy , DEEEE azért van más pálya is ahol szerencsére lehet azért motorozni.... Kakucs, Kecskemét, Euroring!
Igaz nem Hring méretűek, de gyakorolni megteszi .
Sajnos a motorjaim már nem ilyen csilli villi állapotban vannak, de azért nincsenek leharcolva, így bárki jöhet, aki kicsit kiengedné a gőzt és csatázna a haverokkal az R125-el!
Én nem tudok semmit az esti motorozásról, de azt gondolom, hogy a lakók tiltakozása miatt nem nagyon lehet már 6 után motorozni. A videón azt mondták, hogy a lakók érdekeit is figyelembe veszik az időbeosztásnál.
Neked a du 2:05-2:20 is jó. D.e.elírták.
És ez alapján, én mint amatőr, csak délután az utcai katban mehetek? Vagy a délelőtti kiírás el van írva és az egyik kategória az 2:10 feletti akart lenni? Különben mi lenne a 2:10 és 2:20 közöttiekkel?:)
Ez jó hír!
Esti motorozás lesz?
"A Hungaroring 2011. június 16-án tárt kapukkal várja a motorozni vágyókat. A weboldalra felkerült a soron következő Nyílt Nap időbeosztása (www.hungaroring.hu).

Változás a korábbi Nyílt Napokhoz képest, hogy mostantól 20 perces meneteket indítunk, így a korábbi 3 x 25 perc helyett ezentúl 4 x 20 perc áll a motorosok rendelkezésére, a 15.000 Ft-os bérlet megváltása esetén."
BT003, elöl soft, hátul medium, nyomást nemtom mennyi volt pontosan 2,0-2,2körül lehetett elöl hátul egyaránt. Majd legközelebb próbálok valami pályán tesztelni tovább.:)
Kösz, de ezt kihagyom egyenlőre.
Akkor marad a mososzivacs az eltuntetesre.:-)
Ja de meddig dontse? :D Nekem a 200-as hatson (d211Gp) 2-3mm rinyacsik maradt a blokk oldala meg leert mar kanyarban. Itt mar nem tudod hova donteni :) Ja es mindezt ugy hogy a rugok a sulyomhoz kicserelve, es a motor elol es hatul is meg van emelve.
K5 750 volt nekemis, szinten 190/55el. Az a titka hogy bekell donteni.
milyen gumik és milyen nyomással mész?
Nem tartom valószínűnek, hogy a nagyobb tempótól megváltozna a motor geometriája. Látványos különbséget nem fogsz tapasztalni gyorsabb kanyarban sem. Emeld meg az elejét vagy süllyeszd a seggét.
kanyarban csúsztasd ki a seggét (nagy sebességű kanyarban az ellenkező irányba told el a kormányt), de csak ha van térdkoptatód, mert ha véletlenül átbillennél akkor..... szükség lehet rá.:)
Ez világos, de a kérdés inkább az esetemben, hogy nagyobb tempójú kanyarban megváltozik-e a helyzet úgy, hogy a hátsó gumi majrécsíkja kisebb legyen, mint az elsőé, vagy legalább kb ugyan akkora, mert most az első elfogyott a hátsón meg marad 1centi.
De majd ha lesz rá lehetőségem valahol letesztelem csak felmerült ez a kérdés bennem.
úgy van ahogy ddt500 írja.nekem is r6on 190es gumi van utcán szinte lehetetlen peremig rakni.egy 180as már szinte a melegítésnél korcon van ezt meg keményen ütni kell hogy leérjen.szinte csak pályán lehet kihasználni a széleit
Ez legfőképp a nagyobb hátsógumi miatt van. Mivel a K5-ön 5,5-es hátsó felni van ezért nagyon összehúzza a szélesebb gumit, emiatt nagyobbat lehet vele dönteni mielőtt elérnéd a peremét.
Szerintem.
Tapasztalt motorosokhoz lenne egy kérdésem:
Ma bohóckodtam egy kicsit egy elhagyatott körforgalomban, ami nem volt túl nagy átmérőjű, durván 50kmh körül tudtam benne körözgetni. Azt tapasztaltam, hogy az első gumi a pereméig leért, míg a hátsón maradt kb 1cm-es csík a széléig. Nagytempójú kanyarban tud annyit változni a motor egyensúlya, helyzete vagy nemtom milye, hogy ott már a majrécsík a hátsó gumin lesz a kisebb? Mert úgy tudom inkább az a normális állapot.
A motor amúgy gixxer K5 750, gumik 120/70, hátul 190/55 (gyári 180/55 helyett), futómű minden paramétere gyári beállításon.
Hali mindenkinek!

Eladó egy első és egy hátsó alumínium JT lánckerék 15/48-as fogszámmal.Zsír új.520-as lánchoz való.Véletlenül ilyet kaptam az 530-as lánchoz. De mivel felraktam a kerékre már nem cserélik ki.A lánc felhelyezése előtt raktuk fel utána vettük csak észre.Ha valakit érdekelne korrekt áron eladom.Új ára 15.000-! Közel féláron megszámítom mivel most vehetek egy 530-as lánckerék szettet is!

Üd.:Nagyi
Lehet úszni is
A Bitti minden évben indul, ha ismered kérdezd meg. Vagy a Dúzs Peti volt tavaly nézni ha ismered akkor Őt. De idén kicsi az esélyed egy kompjegyre mert azt a verseny végén megveszik a következő évre.
Szia!
roy111@freemail.hu
Halihó! Valaki tud vmi infót a MERSZ esti motorozásról? Él még a dolog vagy mi hír róla?