Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a Dorci szeretne robogót eladni
Jaj.Ki akar itt eladni egy robogót?Nem működik a kereső.Lehet arra is tudnák vevőt mint kissb mocijára csak nincs kedvem végignézni 3 hetet visszamenőleg.
Hátizsák!Kabát levesz,elrak.Vagy régi találmány.Ruhatár.Figyu.Ausztriábol,Olaszbol,Északi
sarkról,Japánból,A Holdról is jönnek motorosok.Kurva sokan.Gondolod nincs kitalálva a dolog ennyi éve megrendezett magyarországi motorkiállítás óta.Jönne firehornék is autóval.Megkérjük őket szépen és tuti berakhatjuk a kocsijukba ha a ruhatárba és magatokba sem bíztok.De minek győzködök itt mindenkit?Aki akar jöjjön,kurva jó lessz az tuti .
Van valami abban amit mondasz!
De én akkor is féltem a vasat!
A másik pedig hogy abban a motoros szerkóban járkálnánk ott amibe megyünk?
Lehet kicsit meleg lenne!
Én is jövök ha valaki motorra merészkedik és indulni akar valamerre.Csak szóljatok légyszi.
Ja.Motorkiállítás motorral.Most komolyan gondoljátok hogy 12455355 motor közül pont a mi 1-1.5 milla körüli gépeinket vinnék a Z10 ek K8 busák,B-kingek,1000RR ek és 2009 R1 ek közül?Ha más is így gondolkodna senki nem menne motorral nem?És gondolod nekiállnak az örzött parkolóba 16 millió ember elött leszerelni a tárcsazárat,láncot kormányzárat stb?A tolvajok sem hülyék.Pesten ku..va sok motor van.Nappal kinézik éjjel elviszik.Vagy csendes helyről egyszerűen kisteherre rakják amikor nincs sok ember a környéken.Amúgy tényleg + hosszú lánc és összekötjük őket.Fasza csávó a talpán aki egyszerre felemeli és viszi a kb 5-6 motort .
Hahó mindenki! ide értem én is! Hallottam a talaj gyakorlatról én is, nekem tetszett a történet Amúgy mikro lesz ez a motor kiállítás?
ja az elöbb lemaradt a bukó hiánypótlás megtörtént!
ja lehet hogy gumibol léne a szárát megcsinálni a következö baleset elkeülése végett
Jól van Uraim! a 7 órai keléstől kicsit elszoktam és ezt most +is éreztem El is köszönök mára. További szép estét mindenkinek!
ha valaki megy valamerre szóljon jövök!
Na megint itt.Hát igen.A dzsozé szulta eldöléses versenyt jelenleg dzsozé nyerte.Visszavágó remélem nem lessz .
ma is akartam átkötőzni,de későn indultunk meg nem is volt túl szimpi az idő Dani lebeszélt róla
hát igen szerencsére neked betudott hajolni
Nem eldőltetek,csak így szoktatok leszállni
én is eldőltem pont mikor vettem a dobozt hozta nekem a szöszi és megálltam az saját autóm mögött kitámasztottam és a cipőm meg hülye bordás talpu cipő volt beleakadt a kitámasztó gömbjébe és kicsit eldőltem de szerencsére az autó lökhárítója puha volt és a mocinak nem lett baja!az egykerék megy de megállni nem tudok a kétkerék nekem sok!
de firehorn barátunk megcsináltatja nekem utána meg lefujom matt feketére az nagyon megy nekem ja meg az eldölés is
Nem tudtam mi van...megyek vissza és látom,hogy Józsi tartja a kezében a tükröt
mondjuk énis ugyanígí jártam!csak nekem a tükröm nem tört le
Uhhh!
Elhiszem!
álltam mint a kemény motoros csávo aztán kicsuszott a lábam a sárba és eldöltem mint a krumpliszsák eredmény letört a tükröm majdnem eretvágtam magamon
kis talajgyakorlat...semmi komoly
dzsozé nem is ujságoltad mi történt veled mesélj?
uuu király köössszzzi majd meghálálom
Gondolkozzatok csak arcok,de aztán ajánlom mindenki jusson fel vmilyen formában
dzsozé...tükrödet ma elvitte fater....már készül