Jaj.Ki akar itt eladni egy robogót?Nem működik a kereső.Lehet arra is tudnák vevőt mint kissb mocijára csak nincs kedvem végignézni 3 hetet visszamenőleg.
Hátizsák!Kabát levesz,elrak.Vagy régi találmány.Ruhatár.Figyu.Ausztriábol,Olaszbol,Északi
sarkról,Japánból,A Holdról is jönnek motorosok.Kurva sokan.Gondolod nincs kitalálva a dolog ennyi éve megrendezett magyarországi motorkiállítás óta.Jönne firehornék is autóval.Megkérjük őket szépen és tuti berakhatjuk a kocsijukba ha a ruhatárba és magatokba sem bíztok.De minek győzködök itt mindenkit?Aki akar jöjjön,kurva jó lessz az tuti .
Van valami abban amit mondasz!
De én akkor is féltem a vasat!
A másik pedig hogy abban a motoros szerkóban járkálnánk ott amibe megyünk?
Lehet kicsit meleg lenne!
Ja.Motorkiállítás motorral.Most komolyan gondoljátok hogy 12455355 motor közül pont a mi 1-1.5 milla körüli gépeinket vinnék a Z10 ek K8 busák,B-kingek,1000RR ek és 2009 R1 ek közül?Ha más is így gondolkodna senki nem menne motorral nem?És gondolod nekiállnak az örzött parkolóba 16 millió ember elött leszerelni a tárcsazárat,láncot kormányzárat stb?A tolvajok sem hülyék.Pesten ku..va sok motor van.Nappal kinézik éjjel elviszik.Vagy csendes helyről egyszerűen kisteherre rakják amikor nincs sok ember a környéken.Amúgy tényleg + hosszú lánc és összekötjük őket.Fasza csávó a talpán aki egyszerre felemeli és viszi a kb 5-6 motort .
én is eldőltem pont mikor vettem a dobozt hozta nekem a szöszi és megálltam az saját autóm mögött kitámasztottam és a cipőm meg hülye bordás talpu cipő volt beleakadt a kitámasztó gömbjébe és kicsit eldőltem de szerencsére az autó lökhárítója puha volt és a mocinak nem lett baja!az egykerék megy de megállni nem tudok a kétkerék nekem sok!
álltam mint a kemény motoros csávo aztán kicsuszott a lábam a sárba és eldöltem mint a krumpliszsák eredmény letört a tükröm majdnem eretvágtam magamon
sarkról,Japánból,A Holdról is jönnek motorosok.Kurva sokan.Gondolod nincs kitalálva a dolog ennyi éve megrendezett magyarországi motorkiállítás óta.Jönne firehornék is autóval.Megkérjük őket szépen és tuti berakhatjuk a kocsijukba ha a ruhatárba és magatokba sem bíztok.De minek győzködök itt mindenkit?Aki akar jöjjön,kurva jó lessz az tuti
De én akkor is féltem a vasat!
A másik pedig hogy abban a motoros szerkóban járkálnánk ott amibe megyünk?
Lehet kicsit meleg lenne!
Elhiszem!
dzsozé...tükrödet ma elvitte fater....már készül