Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ami jó a bosch és a nagymotoplatokhoz az ehez nemjó valami fingvékony tengelye lehet ennek.A gyűrűvéghézag vagy 1 miliméter de a gyűrűhoronyba egy puch gyűrű kilóg gyűrűk meg olyan végonyak huhúú.Kipuffnyíálás kisebb még egy turbós puch-énál is minden olyan miniatűr benne :)
Amúgy meg a gyár is mm-ben adja meg, ha fokban adná meg akkor abban állítanám de mivel mm-ben adja ezért abban állítom.
Nemtudom nálam a 3 miliméter az nemfügg a lökethossztól :)
Nem jó miliméterben, mert akkor oylan zöldságet álítasz behogy csak na.

Ami az mz ben 3mm, az a ksiebb motoroban a fele a kisebb löket miatt.
Jó az milliméterben is. Nincs az ember szemében fokmérő
Ne miliméterez az előgyuláva mert annaksemmi értelme.
Fokban szokás megadni.
Hány iskolás tejért adták, hogy olyat mersz kijelenteni, hogy "vetted"?
szia lécives kúldel a számod és visszaa hivlak
Nincs lehugyozóm hozzája majd lesz."ékre" lennék kíváncsi mert aaz előgyújtás pontja minha változna.Kerítek hozzá lehúzót.Elején csodálkoztam a motoplat miatt mostmár sajnálom ,hogy nem bosch van rajta.
Vedd mán lé azt a lendkereket!
Lehúzó D=26mm Emelkedés 1.5mm,jobbos!
Gyári adat szerint az enyémnek 2,5 3mm előgyújtás! (mint a 125 250-es MZ-n) 0,35 0,4 megszahézag (lendkerón is rajtavan) sőt még az előgyula értéke is gyárilag jelölve felsőholtpont is jelölve nagyon prímaának tűnik de valahogy a trafóből kijövő gyujtókábelt mozgatva is változnak dolgok.Valaki csk összehányta ezt a blokkot...
a gyula nem csak bosch lehet van ilyen is:a safarin ilyen van.
Előgyula 1,3mm megszakitó 0,4mm,siber felülről a 3-dik, 1,5 kör a kaja.
Mostn ézem a karbi is szar csak addig volt jó amég fogtam a kezét.
Üdv

Bing 85 (abból is létezett vagy 285-féle) enyém súbertűs fajta.Kettőből sikerült egy épkézlábat összehoznom végre a délelőtt ráment.Motoplat gyújtás viszont szívat!NAGYON.Valami érintkezési problem lehet néha van szikra néha nincs néha kiforog néha durrog lehúzóm meg nincs hozzá megszíktót tisztogattam hátha de annyira rendszertelen a járása a motornak hogy nemigaz.KArbi és a gyújtás sem lehet megfelelő.

Az enyém Ausf.: A 504/1 1,8-lóerő 40 km/h (de a gyújtásnak boschnak kéne lennie!) Fura dolog ez 13-as anya fogja a lendkerót! http://www.newsachsmotor.de/bi...
Akinek van hozzá idom az szóljonám!
Tegnap vettem elég ritka darab a blokkja miatt!Nemsokat szereltek 504-es sachs blokkal.Motoplat gyújtás, világítás működik könnyen indul fékek jók karburátorral még lesz néhány köröm mire jólesz, teleszkópok is működnek egyedül a sebességmérő nem működik még.
jaja. próbáltam úgy meg dönteni és féltem hogy elesek vele de nem is tudtam esni vele.
Már persze, anak akinek a két kerékkel befordulás problémát okoz.)
Bolygóműves. Jobban lehet vele kanyarodni, mint bármivel.
Egy ismerősnél áll egy ilyen. Elég érdekes szerzet. Csak a bal oldala nincs meg meg a lámpa fejidom
támkerekes motor:)
tökjól lehet vele. szinte elesni lehetlen vele.
Ma láttam egy olyt élőben elég vicces azzal a 3 kerékkel.Amúgy lehet vele kanyarodni?