Ennyi reővel inkább kimaszkoltam és láss csodát nemkellet gumizóvassal leszántanom a felni széleit és még belejavítani sem kellet mert nem hámozta meg a felnit.
te! ez félmunka!
ennyi erővel leszedhettél volna a gumit róla és így szépen lefesteni mindent és aztán vissza a gumit. persze a visszarakáskor óvatosan kell és ennyi. krém szappannal kell be kenni vasagon a gumibelső peremeit és akkor nem sérti fel festéket....
Helló mindenkinek.
Beindult a Zündapp be lett hangolva szépen jár a motorja kipuffogó nem a legjobb rajta de majd valamit ráteszek cafe racer szerűre lesz megcsinálva fekete színnel és fehér vagy arany kerekekel. Szerintetek milyen legyen a kerekek színe?
Kaptam ma egy Zündapp KS 50 SuperSport TT - KS50 Watercooled TT gyári használati útmutatót. A fedlap kicsit viseltes de a belseje tökéletes állapotnak örvend:)
Igen csak te annyira belemerültél a fokokba, hogy elfelejtetted az elejét azt, hogy mi miliméterben beszélünk és 3 miliméter az MZ-nél is és a sachs 504-nél is ugyanaz.
Abban igazad van hogy nem érdemes összehasonlítgatnunk csak felhoztam érdekességnek hogy némán ezen is 3 mili az előgyula höhö.
kőszi a gyórs választ előre is kőszőnőm a segitségedet amugy ajka vagyok nem tudod véletlenúl léteztek olyan monza vázak amibe beleszerelhető vólt a cobrának a blokkja
szia slickrick éredklődnék hogy esetleg lene eladó cobra alkatrészed legfőkép vázad minden más éérdekelne ami cobra vagy imola válaszodat előreis köszönöm misi
ennyi erővel leszedhettél volna a gumit róla és így szépen lefesteni mindent és aztán vissza a gumit. persze a visszarakáskor óvatosan kell és ennyi. krém szappannal kell be kenni vasagon a gumibelső peremeit és akkor nem sérti fel festéket....
ez a 42-es löket mellett jóü nagy előgyulának számít, van vagy 25+fok.
Nyilván jó buta motor, kis karbi, kis cső, butavezérlés, oszt jó lassan ég benne a nyál.
HA így nézed, minnyá elmond valamit a motorról, ha csak magában a miliméter adatot, akkor meg semmit.
erre utaltam volna.
Beindult a Zündapp be lett hangolva szépen jár a motorja kipuffogó nem a legjobb rajta de majd valamit ráteszek cafe racer szerűre lesz megcsinálva fekete színnel és fehér vagy arany kerekekel. Szerintetek milyen legyen a kerekek színe?
Abban igazad van hogy nem érdemes összehasonlítgatnunk csak felhoztam érdekességnek hogy némán ezen is 3 mili az előgyula höhö.
De a 3 mili az 3 mili... :D
az volt mondva, hogy az mz nek akármenyi az előgyújtása, akkor a pukknak meg bárakármennyi, mert kicsit kevesebb mint ez mz nek.
Arra utaltam (volna:) hogy rövidbb lökettel, uygan az a főtengelyfok, kevesebb miliméter lesz értelem szerűen.
Tehát ami az mz nek 3mm az egy pukknak 1,5 alatt lesz valahol, pedig szögre azonos.
http://youtu.be/2rvPxAhn5n8
A gyár azért adja meg mm ben ( jobbak azért fokban is:) mert nem gyártanak mondjuk kettőötvenest, illetve, amihez megadják az x mm-t az nem akkora.
A szögelésnek az volna za érteleme, hogy az öszzemérhető,a mm meg nem