És észrevettem ha egy fokozatban leforgatom 10 ezer fölé akkor egy darabig mintha erősebben húzna a többi fokozaban is. És rájöttem hogy most rá kéne adni egy kicsit dúsabb keveréket mert fokozatban elkezdett ledadogni 11 ezer fölött...
Megmondom őszintén, hogy 6.-ban nem tudom elhinni a 11 ezres fordulatot. Még völgynem sem. Nem tudom mi a különbség az áttételek között, de a KTM 8300-nál megy 6.ban 100-at (GPS), de 9000-ig nem forog el még enyhe völgynek sem.
Szerintem siet a fordulatszámmérőd...
Nem de fordulatszám mérő szerint megvolt. 6 ban mentem lejtőn le Szentkirály előtt nyélgázon 6. ban 11 ezres fordulaton. Az bőven 100 amúgy meg a Szentkirályi egyenesben állandóan szembeszél van. Ott max eddig 93 al mentem.
Őszintén nagyon teccik a moccod! mert nekem csak sima mezei pl40-es de amind majd összejön annyi lóvé persze kezelésbe veszem. a moci színe lenne mint a verkákban a mc queen kocsija piros metál :) az ütne :)
elvileg megoldható! :) DE itt van olyan darkos fóliával tudunk megoldani de nem a legjobb. mert az fényes fóliával dolgozunk de ha kell megcsináljuk. a nyomtatott pólóra nem tudom hogy menni fog e . rákérdezem. abból a képekből nincs nagyobb felbontású? és ha lehet küldd mailbe.
Ahogy írtam ma mentem egy kisebb kört.
Veszprém-Almádi-Füzfő vonalon és vissza is persze. Végig nyélgázon helyenként 100 fölött is:) Azért még bírja a picike:) Jó volt
Helló Brumo!
Úgy tudom, hogy nyomtatni közvetlenül csak világos színre lehet. Nekem viszont piros és fekete pólóra kellene.
Arra azt mondják a szakemberek, hogy azt már szitázni kell.
Nekem pl. ezek a logók kellenek piros/fekete pólóra.
igen de az drágább és a szitázásnál akkor éri meg ha több pólót rendelsz egyszerre mert itt szerszámot kell előgyártani.
de van újabb technológia is hogy nyomtatunk pólókat is:) az a legjobb. közvetlenül pólóra. és ebből is többet lehet.
Hallod nem úgy mond hogy matricabolt hanem, csináltatunk bármiről bármilyenre:) És attól függően hogy nyomtatott matrica kell vagy kivágott egyszínű. vannak azért különbségek. küldel mailben hogy milyen matricát akarsz. és továbbítom és akkor tudok árat mondani :) mert ez a saját közös boltunk de nem dolgozom ott hanem egyik tulajdona vagyok ;) ebben is csinálunk fotós meg feliratos és logós pólókat is.
Szerintem siet a fordulatszámmérőd...
Már jó a km órád?
Veszprém-Almádi-Füzfő vonalon és vissza is persze. Végig nyélgázon helyenként 100 fölött is:) Azért még bírja a picike:) Jó volt
Úgy tudom, hogy nyomtatni közvetlenül csak világos színre lehet. Nekem viszont piros és fekete pólóra kellene.
Arra azt mondják a szakemberek, hogy azt már szitázni kell.
Nekem pl. ezek a logók kellenek piros/fekete pólóra.
de van újabb technológia is hogy nyomtatunk pólókat is:) az a legjobb. közvetlenül pólóra. és ebből is többet lehet.
Érdekes hogy miért próbált menekülni ilyen motorral de a helyszín is talán ellene dolgozott.
NEKEM MENNYI A MATRICA?
KÉNE PÁR DARAB.
Puch a márka puch vezet puchnál jobb csak puch lehet!
http://www.moped-museum.de/her...