Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello Barát.

Ez hercules Mk2-es!De még PONT ILYET NEM találtam a neten.
Nagyon érdekes dolog az hogy gyári 4-gang de viszont a szerkezet nem képes kapcsolni:-)Mondjuk a kipudobba is belevan írva hogy max 40Km/h.Régen amikor én még ennyitsem értettem a motorokhoz 7-éves lehettem akkor volt itthon egy hercules nagyon szép volt arra emlékezem.Pedálindítású gyönyörű kék azt halottam róla (nem én használtam) hogy 40,5 ment maximum akármilyen hegynek föl vagy dombnak lefele a gyújtása állítólag valami gyantába öntött dolog volt és az elsőáttétel módosítására sem volt lehetőség mert nem fér el nagyobb de az enyémen sem!
tegyél fel képet
de pontossan milyen herkules?
Nagyon örülök ennek a motornak igazán robosztus minden vaskos erős rajta.
Figyelj ha összerakom a motort 50-alatt nemigen hirdetem meg.
Most derültek ki érdkességek állítólag ebben a váltóban a 3. 4. sebesség soosem volt kapcsolva!Hogy ez hogy lehet hallomás alapján a váltókapcsoló szerkezete nem képes kapcsolni a többi sebességet nem véletlenül volt ez 40-es moped ha némi módosítással a többi (GYÁRILAG BEÉPÍTETT) csoportot mozgásra tudjuk bírni akkor nyert ügyünk van állítólag úgy 70-es tudhatná ÉS UTÁNA JÖHET A TUNING!
Ha széplesz jólesz akkor legurulok hozzád!MA már nagyon csini lett de még van mit alkotni két villaszárat lekell fújni utána az eleje mehet össze!
A hátulja meg azthiszem kész tehát lassan a blokkra összpontosíthatok ami máris úgytűnik hogy hiányos.
Tudom volt már a kép de azért teszem be hogy megjegyezzétek és lássátok a különbséget ha holnap kerül fel róla kép!
jóvannaaaa . :P bár nem tom mennyire komolyan gondolod a összerakását.
Mennyit adnál érte?
SlickRick csááá el tudod e passzolni vkinek a 80ccm léghütéses puch cobra blokkot?25 az ára karbi és gyujtás nincs egy dugocsere ráférne habár igy is ment még.ha vkit édekel irjon dugo átméröje 50mm.
üdv
Nem bírállak csak mielőtt posztot írsz tájékozódj vagy olvasd el mit írok ez 4 gang-os azautómata cuccok pedig puch maxi-é!
Ebből létezett a 2,9-ló hejett 5,3-lóerős is a különbség külső ránézésra egy 12-helyett 18-as karbi.
Báázzzz ez automatás! Bár nem tudom hogy fog kihozni ebből a blokkból. és mekkora már a áttétele.
Látnod kéne a hengerét!
NAgyon pici az egész de mondom halottam rá tuningot szóval állítólag a 80-at biztonságosan tudná.
A beömlője kb akkora mint másfél simsonfelömlő!A kipuja lapos és nem is túl széles a felömlője meg elég vicces.
A hengerfej kialakítása nagyon érdekes.
Látnod kéne!Mikor lesz egyenfórumpólónk?
Ma elkezdtem költeni a motoromra ilyen is régen volt.
Annyira szép motor hogy nagyon megtetszett!Vettem rozsdamarót
meg krómtisztítót de sajnos rex krómpolírt nem találtam pedig az az igazi!
Van pár puch maxi alkatrészem ha kell.
jójó de nekem pont a herkulesé lenne jó mert krómos. másik hogy először mondtad hogy eladnád. aztán de mégsem.. BÁr ha megcsinálod a mocidat és csináltatsz rá rezós dobot és dob a teljesítményen.
Látom motorszerelés tekintetében igencsak előrejársz úgyvélem a szerszámaid között felfedezhetőek a lapát különböző típusai.
A múltkor említetted hogy a BETA-ba jársz szerszámért nem tudtam hogy lapátot is árulnak.
Hello.

Nem adom kell nekem is de ha ilyet szeretnél nézz körül az optima, prima vonalon mert azokon is ilyen volt.
Látod ugyan az.
Mennyi az a blokk csak úgy viszonyítás képpen?
Nem állok neki mos szájkaratéjozni.Ami kell indexek egy 17-es külsőgumi (lehet használt is csak használható állapotú legyen) két mérőműszer nem tudom volt-e ezen csomitartó,meg ha tudnál küldeni róla egy gyári fotót akkor nagyon megörülnék
Nekem nagyon bejön csupa króm az egész!A kép minősége rossz különben szép.
azt te sohasem fogod összerakni,ez nem pukk,hogy csak ugy összelapátoljuk! egyébként van blokkom hozzá egyben,henger-dugo-gyujtás nélkül.
a herkulestől adod nekem a dobot! hálás leszek is érte :) tudod a comet projektre kell!
a fóliázás az hogy van normál meg dark fólia az amikor ha sötét színű pólóra viszed föl akkor nem átlászó fólia lesz hanem fehér fóliára nyomtatnak és azt vasalják föl a pólóra. figyi holnap mutatok minta darabot a pulóveremről :) ami kínaiban vettem egy narancssárga pulóvert. és oldschoolos logóval vasaltam rá ktm logót :)
okésos :)
de lehet hogy visszaállítom kicsit gyárira. mert az olcsóbb.
Megvan mindene.Ami hiányzik és kellene fordulatszám illetve sebeségmérő műszer illetve két első index meg a hástsóra búrák!
Nagyon szép motor úgyérzem 1977-ből megtaláltam álmaim motorját és ezt most komolyan mondom.
15-ért nem volt sok.
Lehet hogy megcsinálom szépre.2,9-lóerő viccesen pici csatornák vannak rajta 12-es karbi de álltólag némi nyúlkapiszka után 80-as utazóval lehetne kalkulálni!
Alumínium hajtókar remélem széplesz és megtudjuk javítani.
Majd lesz motoros kép velem is Puch racing matricát majd megpróbálom jobb minőségben is lefényképezni mert nekem is kéne egy új darab belőle.
A fóliás dolog nem teljesen világos.
Szitázás lehetséges?
De az is kopott. Elvileg 40 ezer fölött van a futása. Dugattyú is még eredeti elko.