Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ott véztem Agv S4-est csak nem tudom h érdemes -e megvenni?
Szoktam 30-al menni az udvarban de azon kívül 130-230-.......
Nem-nem
itten van-e
Képzelem milyen gagyi minőségű lehet.....
komolyan mondom, nem mindegy mit veszel. A shox-ban nézd meg az akciókat. Menj be, nincs fent minden a honlapon. Egy R1-el úgysem 30-al mégy vazze.
á, az ázsiában van 6-ért nyitott.
Nem spórolni akarok de nincs elég lé meg még csizma is kéne?
De a tesco -ban láttam dinnyét 350Ft./kg.az biztos megvéd
de komolyan, ezen ne spórolj. A motort is kicsengetted valahogy.
A Lidl-ben (csütörtöktől) van 7999-ért bukó!
egy fejed van. Majd a temetéseden, ha szétnyílt a bukó azt mondja majd a család: ezen spórolt a barom
Én is nézegettem azokat de arra nincs lé Majd veszek valamit
én kicsit más árfekvésűt vettem, a GP Pro-t, akcióban 80 volt. Nagyon kényelmes, nem túl zajos versenysisak.
Meg látom mi lesz és lehet h én is veszek egy ilyet?
Én 1 hónapja vettem AGV-t , , minőségi terméknek tűnik - mondjuk még nem volt rajtam ...
Klikk
Sziasztok segítség kéne? Bukót szeretnék venni kb.50-60 ezer körül!
Mit tudtok ajálni?Én egy AGV S4-est néztem ki de nem tudom h jó ,ha
valakinek van írjon h milyen!Előre is köszi :)))
A sötétített plexin kívül minden széria rajta. Hál" Istennek nem estem benne (kopkopkop), de ránézésre szép a fényezése. W.
Köszi W1ll1 a kritikát a sityakról.

Tényleg haszos dolgokat irtál és az összbenyomásom az, hogy ennyi pénzért (mint parillánál) nem rossz vétel.
A plexi gondot akkor a füstös dologgal lehet orvosolni igy az is rendben van.
Nem tudom hogy esni estél-e benn, vagy ilyen irányú tapasztalataid vannak-e (azaz a fényezés mennyire birja a viszontakságokat).
Meg hogy, az orrvédő meg ilyesmi szériatartozé-e vagy külön kell hozzá megvennem, mert akkor mindjárt nem 80 a bukó hanem több...
Rob Wolfy!

Nekem Suomy Spec 1R James Toseland replika bukóm van. Dupla D gyűrűs csat, kivehető bélés, karbon héj, orrvédő stb, biztos tudod. 1,5 éve hordom és még nem tágult ki és nekem kényelmes is. Nem a legcsendesebb kupak, főleg ha oldalra fordítod a fejed menet közben, de előre nézés közben OK. A plexi cseréje kicsit macerás, de úgy sem cserélgeted naponta. A plexije is rendben van, nem karcosodik és nem párásodik.
Viszont amin kiakadtam: Vettem hozzá tükrös plexit. 6-7. tisztítás után a bogarak eltávolítása közben elkezdett karcosodni a foncsorréteg. Visszavittem a parillához, kb 2-3 hónap után kicserélték egy másik tükrös plexire. Ezt a plexit már úgy tisztítottam, hogy egy nedves ronggyal áztattam a bogarakat hogy ne karcosodjon. Nem is karcosodott! Csak a 4. tisztítás után kezdett lekopni a foncsorozás. Basszus! Ezt is visszavittem. Mondtam ha kicserélik még egyszer nekem ilyen fos nem kell! Kicserélték megint. Azóta füstös plexim van. Ez fasza.
A bukóval minden OK, csak tükrös plexit ne vegyél hozzá! Vagy csak én fogtam ki két selejtet.

W.
háááát ez az
Ha a pénz nem számít akkor a SHOEI-t. Ha meg kurvára nem számít akkor ARAI-t. : )
Engem is az Sp1es és a 2es érdekelne!
köszi
Szerintem egy shoie-t ne hasonlítsál össze egy suomy-val! Ég és föld! Ha ennyi lóvéd van rá akkor csak shoie vagy Arai! Parillánál suomy van asszem
Köszi Lumbergh!

Nem is tudtam hogy ilyen jó akciók vannak parillánál. Tényleg sokat lehet igy spórolni! De jó lenne némi infó is a sityakról, bár hogy az ára ilyen kedvező nagyon hivogató lett!
egyiket sem próbáltam, de ha suomyt veszel, akkor ne eurózz, hanem tipegj be a parilláhozkkmétre, vedd meg 80 ropiért, és megspóroltál 5 tank benyát
Sziasztok!

Tanácsot kérnék tőletek, hogy melyik sityakot válasszam!
Amin vacilálok a Shoei XR-1000 Diabolic 3 és a Soumy Spec 1R Bostrom.
A Shoei 430 Euro a Soumy 400 Euro.
Tanácsot kérnék melyiket válasszam, estleg aki bevásárolt ezekből 1 -1 diszpéldányt elmondhatná tapasztalatait a kupakkal kapcsolatban.

Köszi, Robert
Hi!Áprilisbn nyitom a használt-motoros ruházti bizományosi üzletemet Öskün (Veszprém megye) ha valakinek van eladandó cuccosa akkor a nyitókészletbe még befér
Csá.Kösz szépen. Az emailom:gabor767@freemail.hu