ne a neten nézd nolan-t nem rég kezdtek el forgalmazni, szerintem a net nem friss nekik....próbald a telefont...estleg csiki-bege.hu autoplaza ott van sok minden...
Szevasztok!
Eladnám Louis bőrdzsekimet és Probiker kesztyűmet. 1 éves mindkettő, szép állapotúak, dzseki 54-es, kesztyű L-es méretű. Nagyok rám, úgy gondoltam jó lesz ha aláöltözök. Hülyeség volt, nyáron lobog rajtam, GSX-R le akarja tépni rólam. Szóljon akit érdekel! :)
Hello all! eladnám 44-es alig használt Gaerne EVO bőrcsizmámat! 2x volt rajtam...47000-é vettem. protektoros,koptatós...szal nagyon fullos,nekem nagyon tetszik csakhát kell a kess alkatrészre... ugyanigy néz ki mint a képen csak kék-feketébe! irányár: 25000
Tud valaki 1 olyan magyar forrást (bolt, honlap,stb.) , ahol Nolan X-lite-hoz lehet kapni kiegészítőket?
Igazából páramentesítő kellene ,mert nagyon párásodik.
Az AGV sityakról lebeszélnélek.
Mint korábban már szó volt róla ebben a topicban is AGV-ből csak a TiTech sityakokat éri meg megvenni. A többinél hosszútávú minőségi gondok vannak. Pl ellágyul a belés és nagyon kitágul.
Alternatívakáént ajánlanám neked a HJC sityakokat. Ezek Shoei utángyártott termékek. Azaz a shoei eladja a régebbi fejlesztéseit a leányvállalatának ami más néven kedvezőbb árfekvésű sitykót nyom.
Most néztem hogy külföldön le vannak akciózva az AC-11 bukók. 170Euro+10 Euro postaköltség (45000FT+2550), eredeti áruk ~300 Euro körül.
Pára és karcmentes plexi, dupla D gyűrű, kevlár-spectra mix hélyszerkezet, ... -szóval minden amit elvár az ember egy jó sityaktól.
Ime itt az egyik képviselőjük (Dragon fantázianévvel)
Abszolut kezdő vagyok... Mik a jó bukósisakmárkák? Sport/túra motorozáshoz kellene....
köszi
Áruk: 25e dzseki, 10e kesztyű
Eladnám Louis bőrdzsekimet és Probiker kesztyűmet. 1 éves mindkettő, szép állapotúak, dzseki 54-es, kesztyű L-es méretű. Nagyok rám, úgy gondoltam jó lesz ha aláöltözök. Hülyeség volt, nyáron lobog rajtam, GSX-R le akarja tépni rólam. Szóljon akit érdekel! :)
Itt már én is néztem, de nolanhez nem találtam semmit a neten náluk.
na további szép napot mindnekinek!
HJC sisak jó áron : itt!
Tud valaki 1 olyan magyar forrást (bolt, honlap,stb.) , ahol Nolan X-lite-hoz lehet kapni kiegészítőket?
Igazából páramentesítő kellene ,mert nagyon párásodik.
Köszi.
Sziasztok.
Kösz a tippet :))))
Az AGV sityakról lebeszélnélek.
Mint korábban már szó volt róla ebben a topicban is AGV-ből csak a TiTech sityakokat éri meg megvenni. A többinél hosszútávú minőségi gondok vannak. Pl ellágyul a belés és nagyon kitágul.
Alternatívakáént ajánlanám neked a HJC sityakokat. Ezek Shoei utángyártott termékek. Azaz a shoei eladja a régebbi fejlesztéseit a leányvállalatának ami más néven kedvezőbb árfekvésű sitykót nyom.
Most néztem hogy külföldön le vannak akciózva az AC-11 bukók. 170Euro+10 Euro postaköltség (45000FT+2550), eredeti áruk ~300 Euro körül.
Pára és karcmentes plexi, dupla D gyűrű, kevlár-spectra mix hélyszerkezet, ... -szóval minden amit elvár az ember egy jó sityaktól.
Ime itt az egyik képviselőjük (Dragon fantázianévvel)
Elsősorban cserélnék, árat inkább Ti mondjatok.
Estleg eladó is lehet ha jó árat mondtok rá.