Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! Ha tud valaki 47 es krossz csizmát, használtat, de jó állapotút, kérem dobjon egy mail t! Köszönet! :))
Hali
Tud vki 43-mas cross vagy enduró csizmát olcsón
Üdv Mindenkinek!

Eladó a képen látható bőr, kétrészes motoros ruha, XL-es méret, 1 alkalommal viselt. Irányár: 80.000.-
Tel:30/607-85-34
frogteam@citromail.hu
Biztosan nagy királyság, szabadságérzet és társai. De ha buksz......Gondolj bele, mennyi maradna a fejedből.
arról nem írnak...nincs aki írna róla...az első perec után már...( deaz Ossián jóóóó)
Roham sisakban milyen a motorozás? Mert én eddig verseny sisakkal nyomtam de mostmár kéne vmi rohambil
nos? vki írjon róla aki már tapasztalta...
Sziasztok!

Protektor ingekkel kapcsolatban gyűjtök tapasztalatokat.
Elsősorban cross/endurózáshoz.
-Mennyire szellőzinek?
-A szövet, amire fel van rakva, milyen strapabírású?
(attól tartok, ha leszakad róla valamelyik protektor, használhatatlan lesz)
-Melyik típusokat ajánlanátok? (melyiket nem) Miért...

Köszi.
"Suomy Explorer Gold Sisakrol valakinek tapasztalat?""

Nos a sisakomról egy pár gondolat!
Kezdem az egyetlen negatívumával. Hangos. Ez tény. Versenysisak mivolta miatt ez állítólag így "normális"
Ezt leszmámítva nagyon szeretem. A legjobban azt szeretem benne, hogy egyáltalán nem párásodik. A pára lecsapódik az állvédő részen, és nem homályosítja el a plexit. Elég kényelmes siaknak tartom, és szerintem aránylag könnyű is. Az irídiumos pleximmel voltak gondok, mert elég könnyen lejött róla az iridium réteg, de a kecskeéti Parillások nagyon készségesn kicserélték.
Röviden ennyi.
Kristóf engem az Sp 2 es ára érdekelne!

köszi, üdv
Nevigyorogj! Nekem mar van ilyen ruham(+kesztyu is hozza) , neked meg nincs! Kezdjel irigykedni! :)
Sziasztok!

erről: Roleff cordura kabát http://www.yamahamathe.hu/webl... hallott már valaki valamit? Köszi a segítséget
Egyet kell értsek Tyt-val!

A GREX elfogadható márka, ha kis mocid van és nem kell figyelni annyira a sebességből eredő veszélyekre, meg hasonlókra.
De ha már nagymocira adtad a fejed akkor megéri venni egy normális kupakor mert ezen az ÉLETED múlhat!
na GREX sisakot se vennék soha a büdös életbe többet semmi pézér... örülök hogy 2 éve másik van.. szerintem ha nagyobb mocid van, Te is vegyél egy normálisat..
Akkor menj, és vegyél egyet.
En siman megvennem! Ennyiert ajandek!
Nekem GREX sisakom van és a sötét plexi - nagyon király- háromezeregynehányszáz forint volt. A csere kb két perc, de pár csere után felére csökken. Egy gond van vele, ha este jössz haza, el kell vinned a hagyományosat is mert ebben már nem látsz.
Sp 2 es érdekelne!
Hello!

Bocsi, valamiért neked nem írtam mailt, már nem tudom melyik kesztyű érdekelt. az sp-1-es az 22.000 a gp plus az 32.000 gp pro az 45.000 a gp tech pedig 51.000.

üdv:
Mátó Kristóf
Kristóf, hogy állnak a megrendelések? Kesztyűk érdekelnének még mindig, de nem jött azóta mail.

Köszi, ÜDV
hello
a nagyvas.hu -n van kétrészes bőroverrál 70 ért Bőroverál Calvattiú
Szerintetek megéri?
Bőroverál Calvatti (kék)

* Kétrészes bőr overál.
* A nadrág és a kabát szétcipzárazható.
* Teljes védelem. CE minősítésű térd, csípő, gerinc, váll, könyök protektorokkal ellátva.
* Anyaga vastag marhabőr, textil béléssel.
* A lábszáron és a karon a kényelmes viseletet szolgáló rugalmas betétek.
* Színe: kék-fekete
* Szuper ár!
* Az overál vevőszolgálati irodánkban (hétköznap) megtekinthető, felpróbálható, és megvásárolható.

* Ára: 69900,- Forint (-tól)
Nem tűnik 1 nagyon rossznak...főleg ha 1958-óta gyártanak sityót...
Csak nem valami ismert neki a neve itt nálunk...
Szevasztok!
Marushin sisakokkal van valakinek tapasztalata? Megnéztem a honlapjukat és nagyon szimpatikus kupakokat találtam...
lehet színezett tépőfóliát is kapni. Vagy sötét színű pinlockot.
beépített napszemcsis sap már elég sok van sztem.... legalábbis az új Airoh kobakok legtöbbjében már van A sötétített plekóval nekem csak annyi lenne a bajom hogy az én bukómon nem olyan egyszerű cserélni mármint nem ilyen pikk pakk művelet így marad a 800 HUF os "munkavédelmi" napszemüveg ami totál vékony mert nincs keret ... nem is érezni hogy rajtad van... nekem az nagyon bejött eddig...
Jah és a Louis.de -n láttam most leárazva ilyen beépített napszemcsiset... esetleg nézz szét ott is...
Igen, bármilyen meglepő nekem ekkorka fejem van. Próbáltam a sima S-est (még annó AGV-ből) de az lötyizett, konklúzió XS kell és kellett. Viszont fozonja válogatja ugye ezeket a dolgokat, meg hát más lehet az ergonómia is, így mindeképpen fel szeretnék próbálni legalább egy XS és S-es sityakot is Soumyból mielőtt megrendelem.

Amúgy milyen meglepő én is Spec 1R-t néztem ki magamnak. (és most te is azt ajánlod)